Fremgangsmåte
1 Lag syltet rødløk
Kok opp vann, sukker, eddik og salt.
Skjær rødløken i skiver, og ha den i det kokende vannet.
Sett til side til avkjøling.
2 Lag mangosalsa
Kutt mango i små biter, finhakk chili, og bland det sammen med resten av ingrediensene.
3 Lag guacamole
Mos avokado grovt med en gaffel, skjær tomaten i små biter, og finhakk hvitløk og chili.
Bland det hele sammen med lime og koriander.
4 Stek kjøttbollene
Varm kjøttbollene i en panne i litt nøytral olje.
5 Fyll tortilla med tilbehør
Fyll tortillalefsene med salatblader, kjøttboller, guacamole, mangosalsa og rødløk, og server med limebåter.
| Du trenger | ||
|---|---|---|
| Gilde kjøttboller | 400 g | |
| Tortillalefser | 2 stk | |
| Crispisalat | 1 stk | |
| Lime | 1 stk | |
| Syltet rødløk | ||
| Vann | 2 dl | |
| Hvitt sukker | 1 dl | |
| Eddik | 0,5 dl | |
| Salt | 1 dl | |
| Mangosalsa | ||
| Mango | 1 stk | |
| Rød Chili | 0,5 stk | |
| Limesaft | 1 ss | |
| Honning | 1 ss | |
| Koriander | 2 ss | |
| Guacamole | ||
| Avokado | 2 stk | |
| Tomat | 1 stk | |
| Hvitløksfedd | 1 stk | |
| Rød Chili | 0,5 stk | |
| Limesaft | 1 ss | |
| Koriander | 2 ss | |
| Gluten |