Taco med kjøttboller

40m Lett 4 pers.

Slakterens beste meksikanske kjottboller i taco lompe no036094

Serveres med syltet rødløk, mangosalsa og guacamole.

Fremgangsmåte

1

Lag syltet rødløk

Kok opp vann, sukker, eddik og salt.

Skjær rødløken i skiver, og ha den i det kokende vannet.

Sett til side til avkjøling.

2

Lag mangosalsa

Kutt mango i små biter, finhakk chili, og bland det sammen med resten av ingrediensene.

3

Lag guacamole

Mos avokado grovt med en gaffel, skjær tomaten i små biter, og finhakk hvitløk og chili.

Bland det hele sammen med lime og koriander.

4

Stek kjøttbollene

Varm kjøttbollene i en panne i litt nøytral olje.

5

Fyll tortilla med tilbehør

Fyll tortillalefsene med salatblader, kjøttboller, guacamole, mangosalsa og rødløk, og server med limebåter.