Go to main content
Hjemmelagde medisterkaker

Medisterkaker hører den norske julen til. Her viser vi deg hvordan du lager dine egne av medisterfarse. Lages med epler og smaken av jul!

The current vote is 5 stars out of 5.
(3)
Deilig medisterkaker med smak av jul
40 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Ved bruk av medisterfarse er deigen ferdig krydret og klar til bruk. Sett ditt eget preg på medisterkakene ved å blande svisker, eple og løk inn i medisterfarsen. Sett deretter kaldt i ca. 15 minutter.

2 Lag boller og brun i stekepanne

Form runde boller med en spiseskje og brun i stekepanne med litt smør. Etterstek i ovnen ved ca 160° C i ca 15 minutter til bollene er gjennomstekt.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Du trenger
Medisterdeig 1 kg
Svisker 5 stk (hakkede)
Eple 1,5 stk
Gul løk 1,5 stk (hakket)

Se flere juleoppskrifter

Chicharrónes med avocado og baconmarmelade
Rating of this product is 5 out of 5.

Chicharrónes med guacamole og baconmarmelade

Chicharrones er en populær snackrett i forskjellige latinamerikanske land, samt i Spania og Filippinene. Resultatet er en sprø, puffy og gyldenbrun ribbe-snack som kan spises alene eller nytes med…

Birger tilbereder viser hvordan man far spro svor no030893

Birger Frimo garanterer deg sprø svor til julemiddagen!

Langtidsstekt ribbe på et fat med tilbehør
Rating of this product is 4.68 out of 5.

Langtidsstekt ribbe

Slik lykkes du med langtidsstekt ribbe! Med denne oppskriften garanterer vi sprø svor til julemiddagen, og at ribba blir saftig og mør. Total steketid på ribba er ca. 8 timer.

Ertestuing / ertepuré tilberedt med poteter, lutefisk og Gilde bacon

Ertestuing / Ertepuré

Hjemmelaget ertestuing passer perfekt både til lutefisk og annen mat. Denne oppskriften er både rask, enkel og smaker veldig godt!

Hjemmelaget rødkål

Hjemmelaget rødkål

Hjemmelaget rødkål er enkelt og vil imponere gjestene dine! Passer perfekt til ribbe, kalkun og annen julemat.