Go to main content
Hjemmelaget rødkål

Hjemmelaget rødkål er enkelt og vil imponere gjestene dine! Passer perfekt til ribbe, kalkun og annen julemat.

The current vote is 0 stars out of 5.
(0)
Hjemmelaget rødkål
90 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Bland alle ingredienser

Bland alle ingrediensene godt i en stor kjele. La den stå kaldt og trekke til seg smak, gjerne 10-12 timer.

2 Kok opp

Kok opp og la det småkoke i ca. 1 time før servering. Den hjemmelagde rødkålen er nå klar til å serveres sammen med julemiddagen.

God jul og vel bekomme, fra den norske bonden!

Du trenger
Rødkål 1 stk
Appelsinjuice 2,5 dl
Epler 2 - 3 stk
Solbærsirup 1 dl
Hvitt sukker 1 ts
Rødvinseddik 2 dl
Karve 1 ss
Smør 50 g
Malt nellik 1 ts
Salt 1 ss
Ripsgele 2 ss
Rødvin 2 dl

Melkeprotein inkl laktose

Se flere juleoppskrifter fra Gilde

Ribbe
Rating of this product is 4.11 out of 5.

Hvordan steke ribbe - med sprø svor

Slik steker du perfekt ribbe til jul med garantert sprø svor!

Ribbe no028061
Rating of this product is 4.73 out of 5.

Hel ribbe med deilig tilbehør

Vi garanterer ribbe med sprø svor og saftig kjøtt!

Brun saus til ribbe
Rating of this product is 3.64 out of 5.

Saus til ribbe

Brun saus til ribbe er et tradisjonelt og nydelig tilbehør. Her er en enkel oppskrift med fløte for ekstra god smak.

Tilbehør til juleribbe
Rating of this product is 4.63 out of 5.

Magisk tilbehør til ribbe

Skap magi rundt julemiddagen med delikat tilbehør til ribba!

Ribbe med medisterkaker og appelsinsaus
Rating of this product is 4.43 out of 5.

Ribbe med medisterkaker og appelsinsaus

Ribbe til jul er for mange et must! hva med å prøve klassisk ribbe, men med appelsinsaus?