En klassisk meksikansk taco-rett: Enchiladas med renskåret svinekjøtt. Serveres med frisk koriander, rømme og salsa. Deilig helgemat fra den norske bonden.
Fremgangsmåte
1
Stek kjøttet sammen med tacokrydder
Ha litt smør eller olje i en panne og stek kjøttet sammen med krydderet til det blir gyllent på middels til sterk varme i 3-4 min.
2
Lag tomatrøre
Skjær paprika i tynne strimler og stek dem sammen med kjøttet til de blir litt myke. Tilsett tomater og bønner og la det koke opp.
3
Fordel alt i tortillaen
Fordel røren i tortillaene og rull dem sammen. Legg rullene tett i tett i en stor ildfast form og ha over revet ost. Stek i ovnen i ca. 10-20 minutter eller til osten er blitt gyllen. Server med frisk koriander, rømme og salsa.
Vel bekomme, fra den norske bonden!