Lam på grillen er fantastisk godt!
Fremgangsmåte
Tips: Begynn med å lage tilbehøret!
1
Begynn med å lage tabbouleh
Kok bulgur etter anvisning på pakken. Grovhakk persille og mynte. Del tomater, og fjern kjernene. Finhakk agurk, tomater og rødløk. Legg alt på et stort fat Tilsett bulgur i salatblandingen og press over godt med sitron. Hell over olivenolje, salt og pepper og persille og mynte.
2
Appelsinyoghurt
Rasp skallet av appelsin og hakk mynten grovt. Bland dette sammen med finhakket chili og hvitløk, honning og yoghurt.
3
Salsa Romanesco
Miks alle ingredienser med stavmikser eller blender. Smak til med salt, pepper og litt tabasco om du vil ha den litt sterk.
4
Grill lammebogen
Etter du har laget appelsinyoghurt, salsa romanesco og tabbouleh lar du de stå så smakene setter seg godt.
Deretter krydrer du med salt og pepper på kjøttet og griller lammebogskivene til de er ferdige. Ha over litt sitronsaft før servering.
Vel bekomme, fra den norske bonden!