Oppskrift
Grillet lammebog med tabbouleh og appelsinyoghurt
60 min Middels 4 porsjoner
Fremgangsmåte
Tips: Begynn med å lage tilbehøret!
1
Begynn med å lage tabbouleh
Kok bulgur etter anvisning på pakken. Grovhakk persille og mynte. Del tomater, og fjern kjernene. Finhakk agurk, tomater og rødløk. Legg alt på et stort fat Tilsett bulgur i salatblandingen og press over godt med sitron. Hell over olivenolje, salt og pepper og persille og mynte.
2
Appelsinyoghurt
Rasp skallet av appelsin og hakk mynten grovt. Bland dette sammen med finhakket chili og hvitløk, honning og yoghurt.
3
Salsa Romanesco
Miks alle ingredienser med stavmikser eller blender. Smak til med salt, pepper og litt tabasco om du vil ha den litt sterk.
4
Grill lammebogen
Etter du har laget appelsinyoghurt, salsa romanesco og tabbouleh lar du de stå så smakene setter seg godt.
Deretter krydrer du med salt og pepper på kjøttet og griller lammebogskivene til de er ferdige. Ha over litt sitronsaft før servering.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Se flere pizzaoppskrifter

Blings med ovnsbakt leverpostei, grillet squash, sopp og rødbeter
Oppskrift
15 min Middels 4 voksne porsjoner

Grillpølse med colombiansk tilbehør
Oppskrift
10 min Lett 4 porsjoner

Kjøttpølse med ovnsbakte rotgrønnsaker og dipp
Oppskrift
45 min Lett 4 porsjoner

Hamburger med karamelisert løk
Oppskrift
40 min Lett 4 porsjoner