Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Varm pølsene på middels varme i en grill eller panne til de er gjennomvarme.
2 Varm focaccia
Varm foccaciabrød etter anvisning og del det.
3 Servér
Ha på osten, så pølsen og deretter resten av ingrediensene.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
| Du trenger | ||
|---|---|---|
| Grillpølser | 4 stk | |
| Cherrytomater | 200 g | |
| Gul løk | 0,5 stk | |
| Fersk mozzarella | 1 stk (i skiver) | |
| Basilikumblader | 1 dl | |
| Sprøstekt løk | 1 dl | |
| Pesto | 4 ss | |
| Tørket oregano | ||
| Melkeprotein inkl laktose | 
| Gluten | 
| Soya | 
Flere oppskrifter
 
                            Grillpølsespyd i pølsebrød
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
 
                            Omelett med grillpølser
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
 
                             
                            Pølsegryte med potet- og blomkålmos
Pølsegryte har blitt en middagsfavoritt blant nordmenn. Med ternet kjøttpølse fra Gilde, deilig tomatsaus og potet- og blomkålmos løfter du den klassiske pølsegryta til nye høyder. Dette er en…
 
                            Quesedilla med pølse
Quesedilla er en populær meksikansk Taco-rett. Hva med å prøve en variant med norges mest spiste pølser fra den norske bonden?
