Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Surr spekeskinken rundt pølsene og varm på middelsvarme i en grill eller panne til gjennomvarmet.
2
Varm brødet i ovnen i 2-3 min i en forvarmet ovn på 200 grader. Eventuelt kan du varme brødet på grillen, men pass på så det ikke brenner seg!
3
Ha i alle ingrediensene i brødet og ketchup til slutt. Strø på rikelig med bladpersille.
Familiens Spekeskinke 80g
Du trenger | ||
---|---|---|
Grillpølser | 4 stk | |
Pølsebrød | 4 stk | |
Spekeskinke | 4 stk | |
Vårløk | 2 stk (strimlet) | |
Gulrot | 1 stk (revet) | |
Revet ost | 1 dl | |
Bladpersille | 1 dl (uten stilkk) | |
Ketchup |
Gluten |
Melkeprotein inkl laktose |
Se flere oppskrifter
Grillpølsespyd i pølsebrød
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
Omelett med grillpølser
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
Pølsegryte med potet- og blomkålmos
Pølsegryte har blitt en middagsfavoritt blant nordmenn. Med ternet kjøttpølse fra Gilde, deilig tomatsaus og potet- og blomkålmos løfter du den klassiske pølsegryta til nye høyder. Dette er en…
Quesedilla med pølse
Quesedilla er en populær meksikansk Taco-rett. Hva med å prøve en variant med norges mest spiste pølser fra den norske bonden?