Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Skjær grønnsakene i små terninger og rør alt sammen i en bolle. Press over lime. Smak til med salt & pepper. Oppbevares i kjøleskap frem til servering.
2
Grill pølsene. Tilbered grillpølser i brød eller lompe med frisk salsa. Topp med revet ost og nachochips.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
TIPS!
Tips! Blir salsaen for sur, rør inn ½ teskje sukker.
Grillpølse 600g
Du trenger | ||
---|---|---|
Grillpølser | 600 g | |
Tomater | 4 stk | |
Rød paprika | 0,35 stk | |
Rødløk | 0,5 stk | |
Lime | 1 stk | |
Olivenolje | 4 ss | |
Koriander | 2 ss | |
Salt & Pepper | ||
Revet ost | 1 pk | |
Nacho chips | 1 pose | |
Pølsebrød | 1 pk |
Melkeprotein inkl laktose |
Gluten |
Se flere oppskrifter
Hvordan steke bacon i panne
Alle har sin måte å steke bacon på. I denne guiden får du vår anbefaling steking av bacon i panne.
Grillpølsespyd i pølsebrød
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
Omelett med grillpølser
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
Pølsegryte med potet- og blomkålmos
Pølsegryte har blitt en middagsfavoritt blant nordmenn. Med ternet kjøttpølse fra Gilde, deilig tomatsaus og potet- og blomkålmos løfter du den klassiske pølsegryta til nye høyder. Dette er en…