Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Kjør basilikum, finhakket hvitløk og pinjekjerner i en kjøkkenmaskin, stavmikser eller morter, til det blir en en grov mos.
2 Tilsett olje
Spe inn olje i en tynn stråle mens blandingen fortsatt kjører.
3 Tilsett parmesan og smak til
Rør inn revet parmesan og smak til med litt salt. Vipps, så har du hjemmelaget pesto!
| Du trenger | ||
|---|---|---|
| Basilikum | 1 plante (stor) | |
| Pinjekjerner | 30 g | |
| Hvitløksfedd | 2 stk | |
| Olje | 1 dl | |
| Parmesan | 100-150 g | |
| Salt | ||
| Melkeprotein inkl laktose |
Oppskrifter med pesto
Varm salamibaguette med pesto og kalamata oliven
Varm baguette med salami og italienske smaker. Tar bare 20 minutter å lage.
Pesto pizza med pølse
Pizza står på favorittlisten for middag hos mange. Pesto er et smaksrikt alternativ til tomatsaus, og passer perfekt for deg som vil ha variasjon i pizzamiddagen. Prøv våre kjøttpølser som topping!
Trippeldekker sandwich med spekeskinke, pesto og brie
Rask sandwich å lage, men som imponerer!
Ytrefilet med tomat og mozzarellasalat
Norsk ytrefilet på grillen er en sommerklassiker. Prøv sammen med tomat og mozzarella.