Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Rist brødskivene gylne og gni dem med hvitløkfedd. Smør to av skivene med pesto.
2 Fordel pålegg og topping
Fordel ruccola, brie, pinjekjerner og spekeskinke på toppen av pestoen. Legg skivene oppå hverandre, og topp med den siste skiven.
3 Fest skivene og dander
Stikk en grillpinne ned i hver halvdel av trippeldekkeren og del skivene i to. Pynt med tomat på toppen.
TIPS!
Tips! Det blir lettere å dele trippeldekkeren hvis du har grillpinner stukket igjennom sandwichen!
Familiens Spekeskinke 150g
| Du trenger | ||
|---|---|---|
| Surdeigsbrød | 3 skiver | |
| Hvitløksfedd | 1 stk | |
| Pesto | 2 ss | |
| Ruccola | 1 neve | |
| Pinjekjerner | 1 ss | |
| Brie | 1 stk | |
| Spekeskinke | 8 skiver | |
| Cherrytomater | 6 stk | |
| Gluten |
| Melkeprotein inkl laktose |
Se flere oppskrifter
Gilde Karbonadesandwich
Denne sandwichen blir det kamp om! Prøv Gilde-kokken Birger sin oppskrift!
Kjøttpølser med pasta
Kjøttpølser med pasta er en perfekt hverdagsmiddag som smaker godt, og er enkel og rask å lage!
Karbonadesmørbrød
Karbonadesmørbrød er en klassiker, enten det er snitter til selskaper eller bare en ekstra god lunsj. Prøv vår variant!