Oppskrift

Pizza med pølseskiver, pesto og cherrytomater

Oppskrift

Pizza med pølseskiver, pesto og cherrytomater

30 min Lett 4 porsjoner

Pizza står på favorittlisten for middag hos mange. Kjøttpølser er en smakfull topping!

Fremgangsmåte

1

Amerikansk pizzadeig

Smuldre gjær i melet og bland inn resten av ingrediensene. Elt godt, helst med en kjøkkenmaskin med eltekrok, ca. 10 minutter, så du får en glatt og smidig deig. Dekk til og hev deigen i ca. 1 time. Alternativt kan du brette ut en ferdig kjøpt deig på en stekeplate.

2

Topping

Smør på pesto og topp med ost, rødløk delt i ringer, delte cherrytomater, kjøttpølser i skiver og sorte oliven.

Hakk rosmarin og strø over. Stek pizzaen i ca 20 min på 225 °C

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Ikke prøvd limedråper på pizza før?

Server pizzaen med grønn salat og limebåter. Det er magisk!