Oppskrift
Helgrillet ytrefilet med tomat og mozzarellasalat
45 min Middels 4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Slik gjør du
Grill ytrefileten slik du ønsker den stekt. Husk å la kjøttet hvile litt før oppskjæring.
55 °C for rødt
60 °C for rosa
65 °C for rosa/grå
70 °C for grå.
2
Del loff i grove biter og pannestek dette sammmen med olje og hakket hvitløk og litt urter. Del tomater og fordel deltte utover et stort fat. Riv over mozzarella og ha over brødcrutongene.
3
Topp med masse ferske urter og skivet ytrefilet. Godt med en god pesto servert til. Lag en hjemmelaget eller kjøp ferdig i butikk.
Se flere oppskrifter

Marinade til marmorert storfekjøtt
Instruksjons oppskrift

Pasta penne med indrefilet, mozzarella og oliven
Oppskrift
35 Middels 4 porsjoner

Entrecôte med reddiktartar i radicchioskål med reddiker og skjørost
Oppskrift
195 min Middels 4 porsjoner

Lammebiff med myntesalsa
Oppskrift
90 min Middels 4 porsjoner