En skikkelig god og varmende høstsuppe på en sen høstkveld er noe helt for seg selv! Prøv med deilig kjøttpølse og masse grønnsaker.
Fremgangsmåte
1
Slik gjør du
Varm olivenolje i en varm stor gryte over medium varme. Tilsett pølsene og stek til de er gylne. Rør av og til i ca 4-5 minutter. Sett pølsene til side på en tallerken, mens oljen beholdes i pannen. Sett pannen med olje tilbake på medium varme, tilsett gulrøtter, løk, selleri og stek i 3 minutter.
2
Tilsett finhakket hvitløk og stek i 1 minutt til. Rør inn kyllingkraft, vann, persille, rosmarin, oregano og smak til med salt og pepper. Kok opp ved medium varme og la det småputre i 10 minutter.
3
Tilsett så kål, og la dette koke i 5-10 minutter til grønnsakene er møre. Rør så inn pølsene igjen, sammen med bønnene (som bør skyldes i vann). Server varmt toppet med parmesan og gjerne sammen med noe godt brød.
Vel bekomme, fra den norske bonden!