Fremgangsmåte
1 Begynn med småpotetene
Sett ovnen på 200 grader. Vask og del potetene i båter og legg dem i en ildfast form med litt smør og hvitløk. Stek i ovnen i ca. 30 min eller til de er ferdige avhengig av størrelsen. Et tips er å ha så lik størrelse på potetene som mulig. Da blir alle potetene likt mørnet.
2 Eplesalat
Del opp epler og løk i båter. Surr dem kraftig i en panne med smør, sammen med frisk salvie. Smak til med salt og pepper. Ha dem over i en bolle og hold dem varme.
3 Stek medaljongene av indrefilet
Medaljongene stekes 3-4 min på hver side i smør, i samme panne du har stekt det andre i. Ta ut kjøttet og la det hvile litt. Hell nå over fløte, eplesyltetøy og sennep. La det koke opp raskt, og smak til med soyasaus, salt og pepper.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde indrefilet av svin | 600 g | |
Små poteter | 600 g | |
Hvitløksfedd | 3 stk | |
Smør | til steking | |
Epler | 2 stk | |
Salvie | 1 neve | |
Små rødløk | 4 stk | |
Saus | ||
Kremfløte | 3 dl | |
Eplemost | 1 dl | |
Grov sennep | 1 ss | |
Soyasaus | 1 ss | |
Salt & Pepper | ||
grønn salat til servering | ||
Salat | Etter ønske |
Melkeprotein inkl laktose |
Sennep |
Gluten |
Soya |
Se flere oppskrifter
Pitabrød med spicy lyst kjøtt og rotgrønnsaker
Denne raske, sunne og gode retten er laget av influencer Desiree Andersen!
Trines indrefilet med pistou og lun paprikasalat
Deilig og enkelt grilltips laget av Trine fra den populære "Trines matblogg".
Trines ytrefilet med paprika og spicey mangosaus
Raskt og enkelt middagstips laget av Trine fra den populære "Trines matblogg".
Desiree's sunne og raske pastarett med ytrefilet
Mager og proteinrik familiemiddag ferdig på 15 minutter!
Kaaynes Gilde frokost-sandwich med indrefilet
Prøv "Kaayne lager mat" sin digge Gilde frokost-sandwich med indrefilet.