Fremgangsmåte
1 Kok pasta og del pølser
Sett ovnen på 210 °C. Kok pasta etter anvisning på pakken. Del pølser og mozzarella i mindre biter.
2 Bland alle ingredienser
Vend kokt pasta med pølsebiter, mozzarella, pastasaus og basilikum. Krydre med salt og pepper og ha alt i en ildfast form.
3 Stek og server
Dryss over revet parmesan og stek i ovnen til alt er gjennomvarmt og osten er smeltet, ca. 20 minutter. Server pølsegratengen med ekstra basilikum, og eventuelt litt brød ved siden av.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Kjøttpølse Original 300g
Du trenger | ||
---|---|---|
Pasta, tørr | 200 g | |
Gilde Kjøttpølser | 450 g | |
Tomatsaus | 1 glass (ca. 500g) | |
Fersk mozzarella | 200 g | |
Parmesan (revet) | 100 g | |
Salt & Pepper | mengde etter ønske | |
Basilikum (grovhakket) | 1 neve |
Gluten |
Melkeprotein inkl laktose |
Se flere oppskrifter
Klassisk lammefrikassé
Lammefrikassé er Norsk tradisjonsmat på sitt beste og smaker fantastisk. Nydelig lammekjøtt kokt sammen med grønnsaker, servert med fyldig og lys saus. Tradisjonell og god søndagsmiddag.
Grillpølsespyd i pølsebrød
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
Omelett med grillpølser
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
Pølsegryte med potet- og blomkålmos
Pølsegryte har blitt en middagsfavoritt blant nordmenn. Med ternet kjøttpølse fra Gilde, deilig tomatsaus og potet- og blomkålmos løfter du den klassiske pølsegryta til nye høyder. Dette er en…