Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Tilbered nudlene etter anvisning på pakken og skyll de i kaldt vann.
2 Lag base
Finhakk hvitløk, chili og ingefær og fres litt i olje i en kjele. Ha i buljongvann, stjerneanis og sukker. Kok opp og rør inn riseddik og soyasaus.
3 Skjær opp restene av ribben
Skjær ribben i skiver og stek i stekepanne til de er sprøstekt. Imens koker du egg klare til Ramensuppa.
4 Servér
Fordel nudler i 4 boller, topp med varm buljong, bønnespirer, pack choi og skrelt agurk i grove biter. Legg på skiver av ribbe, et halvt kokt egg og til slutt hakket vårløk og koriander.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Ribbe fra Gilde | 4 biter av ribberester | |
Nudler | 1 pk | |
PRIOR egg | 2 stk | |
Kyllingbuljong | 1 l (2 stk terninger) | |
Stjerneanis | 2 stk | |
Frisk Ingefær, finhakket | 3 ss | |
Hvitløksfedd | 2 stk | |
Rød Chili | 1 stk | |
Hvitt sukker | 2 ts | |
Bønnespirer | 100 g | |
Pak choi | 2 stk | |
Agurk | 0,5 stk | |
Vårløk | 2 stk | |
Riseddik | 2 ss | |
Soyasaus | 4 ss |
Gluten |
Egg |
Soya |
Se flere juleoppskrifter
Chicharrónes med guacamole og baconmarmelade
Chicharrones er en populær snackrett i forskjellige latinamerikanske land, samt i Spania og Filippinene. Resultatet er en sprø, puffy og gyldenbrun ribbe-snack som kan spises alene eller nytes med…
Langtidsstekt ribbe
Slik lykkes du med langtidsstekt ribbe! Med denne oppskriften garanterer vi sprø svor til julemiddagen, og at ribba blir saftig og mør. Total steketid på ribba er ca. 8 timer.
Ertestuing / Ertepuré
Hjemmelaget ertestuing passer perfekt både til lutefisk og annen mat. Denne oppskriften er både rask, enkel og smaker veldig godt!
Hjemmelaget rødkål
Hjemmelaget rødkål er enkelt og vil imponere gjestene dine! Passer perfekt til ribbe, kalkun og annen julemat.