Oppskrift

Kjøttpølse med ovnsbakte rotgrønnsaker og dipp

Oppskrift

Kjøttpølse med ovnsbakte rotgrønnsaker og dipp

45 min Lett 4 porsjoner

Fremgangsmåte

1

Del rotgrønnsakene i biter. Del en hel hvitløk i to på midten, slik at feddene faller ut. Fordel rotgrønnsakene og hvitløksfeddene i en langpanne. Tilsett olje, sitronsaft, salt og pepper. Stek i ovnen på 200 grader i ca. 40 minutter. Rør om jevnlig.

2

Snitt pølsene og stek dem på middels varme i en stekepanne til de blir gylne og gjennomvarme. Forvell brekkbønnene og hell over kaldt vann så de blir sprø

3

Server pølsene med rotgrønnsaker, brekkbønner, timian og crème fraîche med irørt sennep

Tips! Strø timian eller en annen valgfri urt over retten før servering. Bytt gjerne ut vanlig sennep med dijonsennep for en kraftigere smak på dippen.