Kjøttpølser er skikkelig digg. Fin hverdagsrett for deg og familien.
Fremgangsmåte
1
Slik gjør du
Del rotgrønnsakene i biter. Del en hel hvitløk i to på midten, slik at feddene faller ut. Fordel rotgrønnsakene og hvitløksfeddene i en langpanne. Tilsett olje, sitronsaft, salt og pepper. Stek i ovnen på 200 grader i ca. 40 minutter. Rør om jevnlig.
2
Stek pølsene
Snitt pølsene og stek dem på middels varme i en stekepanne til de blir gylne og gjennomvarme. Forvell brekkbønnene og hell over kaldt vann så de blir sprø
3
server
Server pølsene med rotgrønnsaker, brekkbønner, timian og crème fraîche med irørt sennep
Tips! Strø timian eller en annen valgfri urt over retten før servering. Bytt gjerne ut vanlig sennep med dijonsennep for en kraftigere smak på dippen.