Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
2
Kok potetene og mos de med litt fløte og smør. Bland inn raspet parmesan.
3
Snitt pølsene og pannestek de i litt smør eller olje. Server med hakket gressløk.
TIPS!
Tips! Lag en stor porsjon syltet rødløk og oppbevar gjerne i kjøleskap på glass med lokk.
Kjøttpølse Original 1,2kg
Du trenger | ||
---|---|---|
Vann | 1,5 dl | |
Hvitt sukker | 1 dl | |
Salt & Pepper | 2 never | |
Ingefær i skiver | 8 skiver | |
Rødløk | 2 stk | |
Eddik (7 %) | 0,5 dl | |
Gilde Kjøttpølser | 1 pk (900g) | |
Olivenolje | 1 dl | |
Poteter | 8 stk | |
Parmesan (revet) | 1 stk | |
Hakket gressløk | 1 neve | |
Grov sennep |
Melkeprotein inkl laktose |
Sennep |
Se flere oppskrifter
Klassisk pasta med italienske kjøttboller
En ekte italiensk klassiker med våre beste kjøttboller noensinne! Oppskriften er laget av norges kokkelandslag.
Spagetti med italienske kjøttboller og tomatsaus
Vi har laget våre beste kjøttboller noensinne! Grovkverna og krydra til perfeksjon.
Pizza med pepperoni og skinke
Pizza med pepperoni og skinke er en klassiker det er vanskelig å ikke elske. Ikke minst er den enkel!
Pølsegryte med potet- og blomkålmos
Pølsegryte har blitt en middagsfavoritt blant nordmenn. Med ternet kjøttpølse fra Gilde, deilig tomatsaus og potet- og blomkålmos løfter du den klassiske pølsegryta til nye høyder. Dette er en…