Oppskrift
Klassisk cæsarsalat med ytrefilet
35 Middels 4 porsjoner
Denne cæsarsalaten er klassisk med cæsardressing, krutonger og parmesan. Men det er liten vri. i denne oppskriften bruker vi sunn og mager ytrefilet av svin i stedet for kylling. Nam!
Fremgangsmåte
1
Begynn med å sette ytrefileten i ovnen
Ovnsbak kjøttet i ovnen på 200 grader i 12 min. Eventuelt kan du heller brune det i stekepannen med litt smør før det legges tilbake i en aluminiumsform og etterstekes i ovn på 200 grader i 7-8 min.
2
Lag Cæsardressing
Ha eggeplommene i en smal og høy bolle, et mikseglass som tilhører stavmikseren er perfekt! Rasp hvitløken og ha den oppi. Tilsett sennep, sitron, ansjos, kapers parmesan og oljene. Plasser stavmikseren i bunnen av glasset/bollen, start den og løft den sakte opp mot overflaten. Den blir nå en tykk saus! som ligner på majones i konsistens. Smak til med salt og pepper.
3
Lag kruttonger
Riv opp brødet i små biter og stek dem gylne i litt smør eller olje i en stekepanne. Du kan også kjøpe ferdige krutonger i butikken.
4
Lag salaten og server
Ta vekk rota fra salatbladene og vask salaten. Ha salaten i en stor bolle. Hell over dressingen og bland godt sammen. Bruk gjerne hendene så alt blir dekket!
Server salaten med magert ytrefilet av svin, bacon, krutonger, pinjekjerner og urter.
Se flere oppskrifter

Enchiladas med renskåret svinekjøtt
Oppskrift
30 Middels 4 porsjoner

Indrefilet med småpoteter og eplesalat
Oppskrift
45 Middels 4 porsjoner

Pasta penne med indrefilet, mozzarella og oliven
Oppskrift
35 Middels 4 porsjoner

Svin ytrefilet med ris, salat og yoghurtdressing
Oppskrift
40 Middels 4 porsjoner