Go to main content
Medisterkaker med saltbakt kålrot og kryddersmør
The current vote is 5 stars out of 5.
(1)
Medisterkaker med saltbakt kalrot og kryddersmor
60 minutter
Middels
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Hell grovt havsalt i en ildfast form, plassér kålroten oppi og bak den i 1 -1,5 t på 200 grader. Dette kommer litt an på størrelsen.

2 Lag kryddersmør

Finhakk urter og hvitløk og kna det inn i smøret. Form små porsjonsboller av kryddersmøret eller en lang pølse du kan ha i kjøleskapet til andre retter også.

3 Stek medisterkaker

Stek medisterkaker i smør og server de sammen med delt kålrot med kryddersmør. Dette tilbehøret er godt til pinnekjøttet også!

7y3nxpyluu

Julepølse Kokt 400g Enh

NYT

Du trenger
Julepølse 1 pk
Blomkål 1 stk
Hvitløksfedd 4 stk
Olje 2 ss
Sitron (saften) 2 ss
Hasselnøtter 1 dl
Smør 50 g
Soyasaus 2 ss
Babyspinat 1 pose
Timian 1 neve

Nøtter
Melkeprotein inkl laktose
Gluten
Soya

Se flere juleoppskrifter

Pinnekjøtt
Rating of this product is 4.5 out of 5.

Pinnekjøtt med kålrabistappe og poteter

Pinnekjøtt med godt tilbehør er den vanligste julematen på Vestlandet, og har lange tradisjoner i julen. Dette er en oppskrift på klassisk pinnekjøtt med vossakorv og kålrabistappe. Vi hjelper deg med…

Pinnekjott med jordskokk og potetgrateng no025675

Pinnekjøtt med jordskokk- og potetgrateng

Selv om denne retten tar 3 timer å lage er det bare ca. 35 minutter med forberedelser. Beregn alltid 500g pinnekjøtt per person.

Ribbe

Alt om ribbe til jul!

🎄 Få inspirasjonen til årets middager med ribbe 🤶🏻🎅🏻

Juleribbe

Slik tiner du ribba på rett måte

Pinnekjottpizza
Rating of this product is 5 out of 5.

Pinnekjøttpizza med juletopping

Hvor deilig er det ikke med pizza i romjulen? Her har du en variant der du kan bruke restene av pinnekjøttet til topping sammen med friskt granateple. Denne retten kan ta opp til 1 time å lage dersom…