I denne retten bruker du rester av pinnekjøtt. lompene finner du i frysedisken i butikken. alternativt kan du bruke små tortillas.
Fremgangsmåte
1
Slik gjør du
Dra pinnekjøttrestene fra hverandre. Ha det i en ildfast form og stek på 200 grader i ovnen under grillen så det blir litt crispy.
2
Skjær opp grønnsakene
Skjær agurk, gulrot og vårløk så tynt som mulig, i tynne strimler. Finsnitt rødkålen og hakk peanøtter og koriander.
3
Server pinnekjøttet i pannekakene sammen med sprø grønnsaker og hoisin-saus. Topp med friske tyttebær for litt syrlighet og frisk koriander og nøtter.
Nydelig, fra den norske bonden! 🇳🇴🎄🎅🏻
Se flere juleoppskrifter

Pinnekjøtt med jordskokk- og potetgrateng
180 min (35 min arbeid) Middels 4 pers.

Pinnekjøtt med «Pommes Anna» på kålrot og søtpotet
180 min (60 min arbeid) Vanskelig 4 pers.

Grillet pinnekjøtt med rødkålsalat, nøtter og klementin
180 Middels 4 pers.

Pinnekjøttrester med tabbouleh og yoghurt-dressing
35 min Middels 4 pers.