Ovnsgrillet pinnekjøtt med sprø grønnsaker

35 Middels 4 pers.

Ovnsgrillet pinnekjott crispy lamb med spro gronnsaker i pannekaker no025681

I denne retten bruker du rester av pinnekjøtt. Lompene finner du i frysedisken i butikken. Alternativt kan du bruke små tortillas.

Fremgangsmåte

1

Slik gjør du

Dra pinnekjøttrestene fra hverandre. Ha det i en ildfast form og stek på 200 grader i ovnen under grillen så det blir litt crispy.

2

Skjær opp grønnsakene

Skjær agurk, gulrot og vårløk så tynt som mulig, i tynne strimler. Finsnitt rødkålen og hakk peanøtter og koriander.

3

Servér

Server pinnekjøttet i pannekakene sammen med sprø grønnsaker og hoisin-saus. Topp med friske tyttebær for litt syrlighet og frisk koriander og nøtter.

Nydelig, fra den norske bonden! 🇳🇴🎄🎅🏻