Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Prikk butterdeigen med en gaffel. Smuldre blåmuggosten oppi en bolle sammen med creme fraiche. Rør det grovt sammen. Fordel massen over paibunnene.
2 Del pærer og pølser
Del pærene i skiver og legg de på sammen med vossakorv i skiver. Hell over litt honning og stek i ovnen i ca 15-20 min. De skal bli gyldne og gode!
3 Servér
Server paien med litt ekstra honning og rucculasalat som er vendt i litt limesaft. Nyt det som en sen kveldsnack sammen med et lite glass.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Butterdeig | 1 pk | |
Blåmuggost | 1 pk | |
Crème fraîche | 1 pk | |
Pære | 2 stk | |
Vossakorv | 350 g | |
Honning | 4 ss | |
Lime (saften) | 1 stk |
Melkeprotein inkl laktose |
Se flere oppskrifter
Grillpølsespyd i pølsebrød
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
Omelett med grillpølser
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
Pølsegryte med potet- og blomkålmos
Pølsegryte har blitt en middagsfavoritt blant nordmenn. Med ternet kjøttpølse fra Gilde, deilig tomatsaus og potet- og blomkålmos løfter du den klassiske pølsegryta til nye høyder. Dette er en…
Tre ulike minipizzaer med kjøttpølse
Kjøp ferdig pizzabunn, del deigen i småpizzaer og topp med følgende: