Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Sett ovnen på 200 grader og bak tomatene til de faller litt sammen. Kok pasta penne etter pakningsbeskrivelse.
2 Lag tomatsaus og stek pølser
Surr hvitløken i olivenolje og ha i de hermetiske tomatene. Hakk basilikum og rør inn i sausen. Del kjøttpølsene i 2 og pannestek de i litt smør.
3 Server
Server pasta penne rørt i egen tomatsaus. Topp med revet fersk mozzarella / parmesan, kjøttpølser og ovnsbakte tomater. Legg på litt basilikum til slutt.
Enkelt og godt fra den norske bonden!
Skinnfri Kjøttpølse 900g
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde Kjøttpølser | 1 pk (900g) | |
Pasta, tørr | 300 g | |
Hermetiserte tomater | 1 boks | |
Hvitløksfedd | 3 stk | |
Olivenolje | 1 dl | |
Fersk mozzarella | 2 pk | |
Cherrytomater | 2 pk | |
Basilikum | 2 never | |
Salt & Pepper |
Gluten |
Melkeprotein inkl laktose |
Se flere oppskrifter
Klassisk pasta med italienske kjøttboller
En ekte italiensk klassiker med våre beste kjøttboller noensinne! Oppskriften er laget av norges kokkelandslag.
Spagetti med italienske kjøttboller og tomatsaus
Vi har laget våre beste kjøttboller noensinne! Grovkverna og krydra til perfeksjon.
Pizza med pepperoni og skinke
Pizza med pepperoni og skinke er en klassiker det er vanskelig å ikke elske. Ikke minst er den enkel!
Pølsegryte med potet- og blomkålmos
Pølsegryte har blitt en middagsfavoritt blant nordmenn. Med ternet kjøttpølse fra Gilde, deilig tomatsaus og potet- og blomkålmos løfter du den klassiske pølsegryta til nye høyder. Dette er en…