Fremgangsmåte
1
Smør ut aiolien i bunnen av brødet.
2
Smør ut aiolien i bunnen av brødet.
3
Ha på basilikum til slutt.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
| Du trenger | ||
|---|---|---|
| Grillpølser | 4 stk | |
| Røkt kalkunskinke | 4 stk | |
| Baguette | 4 stk (Delt på midten) | |
| Rødløk | 0,5 stk | |
| Rød paprika | 0,5 stk | |
| Gul Paprika | 0,5 stk | |
| Jalapeños | 0,5 glass | |
| Aioli | 1 dl | |
| Basilikumblader | ||
| Gluten |
| Egg |
Se flere oppskrifter her
Grillpølsespyd i pølsebrød
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
Omelett med grillpølser
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
Pølsegryte med potet- og blomkålmos
Pølsegryte har blitt en middagsfavoritt blant nordmenn. Med ternet kjøttpølse fra Gilde, deilig tomatsaus og potet- og blomkålmos løfter du den klassiske pølsegryta til nye høyder. Dette er en…