Go to main content
Revet pinnekjøtt med rødkålsalat og søtpotetaioli

Herlig pinnekjøttrett med rødkålsalat og søtpotet aioli i tortillalefse.

The current vote is 0 stars out of 5.
(0)
Revet pinnekjott med sotpotet rodkalsalat og aioli
35 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Skjær kålen i tynne strimler. Tørrist nøttene og legg de sammen med kålen. Vend inn tranebær som er surret lett i litt honning i stekepanne noen minutter. Hell over olje, eddik og pepper. Bland godt sammen.

2 Søtpotetaioli

Skrell søtpoteten og del den i småbiter. Kok den myk. Ha den i en blender og ha i hvitløk og egg. Kjør rolig og hell oppi olje i en tynn stråle. Kjør hurtigere og lag en slett søtpotetaioli. Smak til med salt, sitron og pepper

3 Servér

Servér pinnekjøttet i tortilla eller lefser. Ha over rødkålssalat, søtpotetaioli og eventuelt litt klementin eller appelsin i biter.

Du trenger
Gilde Pinnekjøtt 400 g
Tortillalefser 8 stk
Rødkål 0,25 stk
Nøtteblanding (mandel, valnøtt, pistasjnøtt og hasselnøtt) 2 dl
Tranebær 2 dl
Honning 2 ss
Olivenolje 2 ss
Hvitvinseddik 1 ss
Pepper
Klementiner etter ønske
Søtpotetaioli
Søtpotet 150 g
Eggeplomme 2 stk
Hvitløksfedd 2 stk
Rapsolje 1,5 dl
Salt & Pepper
Sitron mengde etter ønske

Gluten
Nøtter
Egg

Se flere juleoppskrifter

Chicharrónes med avocado og baconmarmelade
Rating of this product is 5 out of 5.

Chicharrónes med guacamole og baconmarmelade

Chicharrones er en populær snackrett i forskjellige latinamerikanske land, samt i Spania og Filippinene. Resultatet er en sprø, puffy og gyldenbrun ribbe-snack som kan spises alene eller nytes med…

Birger tilbereder viser hvordan man far spro svor no030893

Birger Frimo garanterer deg sprø svor til julemiddagen!

Langtidsstekt ribbe på et fat med tilbehør
Rating of this product is 4.68 out of 5.

Langtidsstekt ribbe

Slik lykkes du med langtidsstekt ribbe! Med denne oppskriften garanterer vi sprø svor til julemiddagen, og at ribba blir saftig og mør. Total steketid på ribba er ca. 8 timer.

Ertestuing / ertepuré tilberedt med poteter, lutefisk og Gilde bacon

Ertestuing / Ertepuré

Hjemmelaget ertestuing passer perfekt både til lutefisk og annen mat. Denne oppskriften er både rask, enkel og smaker veldig godt!

Hjemmelaget rødkål

Hjemmelaget rødkål

Hjemmelaget rødkål er enkelt og vil imponere gjestene dine! Passer perfekt til ribbe, kalkun og annen julemat.