Revet pinnekjøtt med rødkålsalat og søtpotetaioli

35m Lett 4 pers.

Revet pinnekjott med sotpotet rodkalsalat og aioli

Herlig pinnekjøttrett med rødkålsalat og søtpotet aioli i tortillalefse.

Fremgangsmåte

1

Slik gjør du

Skjær kålen i tynne strimler. Tørrist nøttene og legg de sammen med kålen. Vend inn tranebær som er surret lett i litt honning i stekepanne noen minutter. Hell over olje, eddik og pepper. Bland godt sammen.

2

Søtpotetaioli

Skrell søtpoteten og del den i småbiter. Kok den myk. Ha den i en blender og ha i hvitløk og egg. Kjør rolig og hell oppi olje i en tynn stråle. Kjør hurtigere og lag en slett søtpotetaioli. Smak til med salt, sitron og pepper

3

Servér

Servér pinnekjøttet i tortilla eller lefser. Ha over rødkålssalat, søtpotetaioli og eventuelt litt klementin eller appelsin i biter.