Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Legg ruccula utover et stort fat, ha over sitronsaft. Fordel roastbiff på fatet og skjær kun toppene av brokkolien og strø over.
2 Topp fatet
Topp med kapers og rødløk i tynne skiver, pepper, salt og god olivenolje. Server med cremefraiche irørt pepperrot og topp med gressløk.
God jul, fra den norske bonden!
Roastbiff 100g
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde roastbiff | 1 pk | |
Ruccola | 200 g | |
Kapers | 3 ss | |
Rødløk | 1 stk | |
Brokkoli | 1 stk | |
Sitron (saften) | 0,5 stk | |
Crème fraîche | 1 dl | |
Pepperrot (revet) | 1 ss (krem fra tube) | |
Finhakket gressløk |
Melkeprotein inkl laktose |
Flere juleoppskrifter
Pinnekjøtt med jordskokk- og potetgrateng
Selv om denne retten tar 3 timer å lage er det bare ca. 35 minutter med forberedelser. Beregn alltid 500g pinnekjøtt per person.
Pinnekjøttpizza med juletopping
Hvor deilig er det ikke med pizza i romjulen? Her har du en variant der du kan bruke restene av pinnekjøttet til topping sammen med friskt granateple. Denne retten kan ta opp til 1 time å lage dersom…
Slik vanner du ut pinnekjøttet
Fordi pinnekjøttet er saltet og tørket, og noe røkt, må kjøttet vannes ut før man tilbereder det. Avansert? ikke i det hele tatt! Her viser vi deg hvordan.