Go to main content
Roastbiffcarpaccio

Norsk roastbiff er alltid en favoritt til koldtbord. Denne varianten med pepperrot vil garantert falle i smak!

The current vote is 0 stars out of 5.
(0)
Roastbeef-carpaccio
15 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Legg ruccula utover et stort fat, ha over sitronsaft. Fordel roastbiff på fatet og skjær kun toppene av brokkolien og strø over.

2 Topp fatet

Topp med kapers og rødløk i tynne skiver, pepper, salt og god olivenolje. Server med cremefraiche irørt pepperrot og topp med gressløk.

God jul, fra den norske bonden!

285x5zcf76

Roastbiff 100g

Nøkkelhull NYT

Du trenger
Gilde roastbiff 1 pk
Ruccola 200 g
Kapers 3 ss
Rødløk 1 stk
Brokkoli 1 stk
Sitron (saften) 0,5 stk
Crème fraîche 1 dl
Pepperrot (revet) 1 ss (krem fra tube)
Finhakket gressløk

Melkeprotein inkl laktose

Flere juleoppskrifter

Pinnekjott med jordskokk og potetgrateng no025675

Pinnekjøtt med jordskokk- og potetgrateng

Selv om denne retten tar 3 timer å lage er det bare ca. 35 minutter med forberedelser. Beregn alltid 500g pinnekjøtt per person.

Ribbe

Alt om ribbe til jul!

🎄 Få inspirasjonen til årets middager med ribbe 🤶🏻🎅🏻

Juleribbe

Slik tiner du ribba på rett måte

Pinnekjottpizza
Rating of this product is 5 out of 5.

Pinnekjøttpizza med juletopping

Hvor deilig er det ikke med pizza i romjulen? Her har du en variant der du kan bruke restene av pinnekjøttet til topping sammen med friskt granateple. Denne retten kan ta opp til 1 time å lage dersom…

Pinnekjott no05515
Rating of this product is 4 out of 5.

Slik vanner du ut pinnekjøttet

Fordi pinnekjøttet er saltet og tørket, og noe røkt, må kjøttet vannes ut før man tilbereder det. Avansert? ikke i det hele tatt! Her viser vi deg hvordan.