Fremgangsmåte
1 Tilbered flatbrød
Legg skiver av flatbrød på en rett flate. Smør på et lag med rømme og legg på skiver med spekeskinke.
2 Pynt og server
Topp så flatbrødet med rødløk, persille og noen dråper med balsamico. Så enkelt og så godt!
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Se flere juleoppskrifter
Juleplanke med roastbiff, skinkestek og medisterkaker
Dette er perfekt til en førjulslunsj eller i romjulsdagene.
Pinnekjøtt med kålrabistappe og poteter
Pinnekjøtt med godt tilbehør er den vanligste julematen på Vestlandet, og har lange tradisjoner i julen. Dette er en oppskrift på klassisk pinnekjøtt med vossakorv og kålrabistappe. Vi hjelper deg med…
Pinnekjøtt med jordskokk- og potetgrateng
Selv om denne retten tar 3 timer å lage er det bare ca. 35 minutter med forberedelser. Beregn alltid 500g pinnekjøtt per person.