Go to main content
Spekemat på flatbrød

Spekemat på flatbrød er enkel, rask og super god fingermat som passer like bra til forrett og tapas som til koldtbord. Man kan bruke forskjellige type spekemat, fra skinke til fenalår. I denne oppskriften har vi toppet flatbrødet med herlig norsk spekemat, rødløk, frisk persille og balsamico.

The current vote is 0 stars out of 5.
(0)
Birkebeiner fenalar Julegildet 2019
20 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Tilbered flatbrød

Legg skiver av flatbrød på en rett flate. Smør på et lag med rømme og legg på skiver med spekeskinke.

2 Pynt og server

Topp så flatbrødet med rødløk, persille og noen dråper med balsamico. Så enkelt og så godt!

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Qpvqjtane2

Birkebeiner Spekeskinke 100g

NYT
J7r72lspmx

Birkebeiner Fenalår 100g

NYT

Du trenger
Flatbrød 1 pk
Spekeskinke 2 pk
Rømme 1 boks
Rødløk 1 bunt
Persille 1 stk
Balsamico

Melkeprotein inkl laktose

Se flere juleoppskrifter

Roastbiff bokerokt skinke og medisterkaker
Rating of this product is 4.67 out of 5.

Juleplanke med roastbiff, skinkestek og medisterkaker

Dette er perfekt til en førjulslunsj eller i romjulsdagene.

Pinnekjøtt
Rating of this product is 4.33 out of 5.

Pinnekjøtt med kålrabistappe og poteter

Pinnekjøtt med godt tilbehør er den vanligste julematen på Vestlandet, og har lange tradisjoner i julen. Dette er en oppskrift på klassisk pinnekjøtt med vossakorv og kålrabistappe. Vi hjelper deg med…

Pinnekjott med jordskokk og potetgrateng no025675

Pinnekjøtt med jordskokk- og potetgrateng

Selv om denne retten tar 3 timer å lage er det bare ca. 35 minutter med forberedelser. Beregn alltid 500g pinnekjøtt per person.

Ribbe

Alt om ribbe til jul!

🎄 Få inspirasjonen til årets middager med ribbe 🤶🏻🎅🏻

Juleribbe

Slik tiner du ribba på rett måte