Go to main content
Juleplanke med roastbiff, skinkestek og medisterkaker

Dette er perfekt til en førjulslunsj eller i romjulsdagene.

The current vote is 5 stars out of 5.
(3)
Roastbiff bokerokt skinke og medisterkaker
40 minutter
Middels
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Kok poteter og del de i skiver. Vend inn olivenolje og ha over godt med parmesan.

2 Lag eplesalsa

Del opp eple i småterninger og ha over sitronsaft. Vend inn smuldret blåmuggost og hakkende mandler. Tørrist de gjerne litt i stekepanne for mer smak.

3 Medisterkaker

Stek medisterkaker i smør.

4 Dandér fjøla

Ha salattopper på et fat og legg på medisterkakene. Plasser det på en stor fjøl og brett pålegget ved siden av.

Server med eplesalsa, potetene og gjerne litt sennep og remulade hvis du ønsker det ved siden av.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

285x5zcf76

Roastbiff 100g

Nøkkelhull NYT
Gz8f64tnmp

Vår Fineste jul medisterkaker 500g

NYT
Hvzsk67se4

Skinkestek 100g

NYT

Du trenger
Gilde roastbiff 100 g
Gilde skinkestek i skiver 100 g
Medisterkaker 500 g
Tilbehør
Små poteter 12 stk
Olivenolje
Timian 1 neve
Parmesan 50 g
Landbrød 1 stk
Salattopper 1 pose
Røde epler 2 stk
Sitron 0,5 stk
Selbu blå (evt. annen blåmuggost) 50 g
Mandler 50 g
Dijonsennep
Remulade

Melkeprotein inkl laktose
Gluten
Nøtter
Sennep
Egg

Se flere oppskrifter

Ribbe no028061
Rating of this product is 4.73 out of 5.

Hel ribbe med deilig tilbehør

Vi garanterer ribbe med sprø svor og saftig kjøtt!

Lutefisk med klassisk tilbehør
Rating of this product is 4.5 out of 5.

Lutefisk med klassisk tilbehør

Lutefisk med hvitsaus, sennep kokte poteter og ertekrem toppet med persille.

Ribberull på landbrød med fikenmarmelade

Ribberull på landbrød med fikenmarmelade

Landbrød med norsk ribberull, fikenmarmelade, blå druer og fiken. Supergodt i jula!

Skinke
Rating of this product is 5 out of 5.

Bøkerøkt skinke med fennikelsalat

Bøkerøkt norsk skinke med fennikelsalat med dill og klementin, godt brød og safranaioli.

Øldampet Pinnekjott
Rating of this product is 3.33 out of 5.

Øldampet pinnekjøtt

Norsk pinnekjøtt dampet i øl med søtpotetmos toppet med rosmarin. Det søte og salte i perfekt harmoni. Wow dette er digg!