Oppskrift

Taco med kjøttdeig, tomatsalsa og hvitløksrømme

Oppskrift

Taco med kjøttdeig, tomatsalsa og hvitløksrømme

20 min Lett 4 porsjoner

Fremgangsmåte

1

Begynn med Hvitløksrommen

Bland sammen rømme med revet eller presset hvitløk. Smak til med salt og pepper og la smakene sette seg før du begynner med salsaen.

2

Salsa

Finhakk tomat, koriander og hvitløk. Ha dette i en bolle og tilsett eddik, salt og pepper. Bland godt sammen. sett til side mens du begynner å steke tacokjøttet.

3

Stek tacokjøttet

Varm en stekepanne med litt olje. Ha i kjøttdeigen og stek denne gylden. Hvis du lurer på hvordan du steker en kjøttdeig helt optimalt kan du lese: Dette er slik skal du steke kjøttdeigen. Ferdig snakka!

Tilsett krydder og litt vann når deigen er ferdig stekt. La det små koke på lav varme til vannet har redusert.

4

Lag resten av tilbehøret

Kutt opp miksen av grønnsakene og fordel de i egne skåler.

Vel bekomme, fra den norske bonden!