Oppskrift
Taco med kjøttdeig, tomatsalsa og hvitløksrømme
20 min Lett 4 porsjoner
Denne oppskriften lager du like fint med vanlig kjøttdeig, som med Gildes grønnsakskjøttdeig!
Fremgangsmåte
1
Begynn med hvitløksrømmen
Bland sammen rømme med revet eller presset hvitløk. Smak til med salt og pepper og la smakene sette seg før du begynner med salsaen.
2
Salsa
Finhakk tomat, koriander og hvitløk. Ha dette i en bolle og tilsett eddik, salt og pepper. Bland godt sammen. sett til side mens du begynner å steke tacokjøttet.
3
Stek tacokjøttet
Varm en stekepanne med litt olje. Ha i kjøttdeigen og stek denne gylden. Hvis du lurer på hvordan du steker en kjøttdeig helt optimalt kan du lese: Dette er slik skal du steke kjøttdeigen. Ferdig snakka!
Tilsett krydder og litt vann når deigen er ferdig stekt. La det små koke på lav varme til vannet har redusert.
4
Lag resten av tilbehøret
Kutt opp miksen av grønnsakene og fordel de i egne skåler.
Vel bekomme, fra den norske bonden!