Middagstips helg: Taco med maiskrem

30 Lett 4 pers.

Middagstips helg - taco med maiskrem og løk

Taco med maiskrem er et perfekt middagstips til helgen. Bruk 100% norsk kjøttdeig fra Gilde når du skal lage denne retten.

Fremgangsmåte

1

Stek kjøttdeig og lag syltet rødløk

Varm litt olje i en panne, og stek deigen sammen med tacokrydder. Skjær rødløken i tynne skiver. Ha det i en bolle og ha over eddik og sukker. Bland forsiktig sammen så sukkeret smelter. Dette er en rask måte å sylte rødløk på!

2

Lag maiskrem

Varm opp crème fraîche i en kasserolle. Ha i ost og rør til den smelter. Tilsett mais og 1 fedd grovhakket hvitløk. Kjør alt glatt med stavmikser og smak til med salt og pepper. La det avkjøles litt og pynt med finhakket grønn chili på toppen.

3

Servér

Server tacoen på tortillalefser sammen med maiskrem, syrlig løk, salat og strimlet kål. Smaker også godt med litt frisk koriander!

God helg og vel bekomme, fra den norske bonden.