Tortilla med syret rødløk, mais-krem, salat, strimlet kål. Bruk Gilde kjøttdeig med 50% kjøtt og 50% grønt, eller så kan du også bruke vanlig kjøttdeig fra Gilde.
Fremgangsmåte
1
Slik gjør du
Varm litt olje i en panne. Stek deigen sammen med tacokrydder. Skjær rødløken tynt med en mandolin eller en kniv. Ha det i en bolle og ha over eddik og sukker. Bland forsiktig sammen så sukkeret smelter. Dette er en rask måte å syrne løk på!
2
Lag maiskrem
Varm opp crème fraîche i en kasserolle. Ha i ost og rør til den smelter. Tilsett mais og 1 fedd grovhakket hvitløk. Kjør alt glatt med stavmikser og smak til med salt og pepper. La det avkjøles litt og server med finhakket grønn chili på toppen.
3
Server
Server Gilde kjøtt og grønt kjøttdeig-taco style på tortillabrød sammen med syrlig løk, maiskrem, salat og strimlet kål. Smaker godt med frisk koriander!
Vel bekomme, fra den norske bonden!