Julesmørbrød med sylte, skinkestek og roastbiff

20m Lett 1 pers.

julesmørbrød med sylte, skinkestek og Roastbeef

Denne oppskriften er laget av i samarbeid med Trines matblogg. Hver av smørbrødene er beregnet for 1 person.

Fremgangsmåte

1

Slik lager du smørbrød med sylte og rødbetsalat

IMG 1109

Lag rødbetesalat eller kjøp ferdig. Fordel rødbetesalaten på brødet og legg noen rause skiver med julesylte oppå. Dekorer med friske urter, hvis du har.

2

Slik lager du smørbrød med skinkestek, appelsin og rødkål

IMG 1125

Smør et raust lag med sennep på brødet, og fordel rødkål, skinkestek og appelsin oppå. Dekorer med friske urter, hvis du har.

3

Slik lager du smørbrød med roastbiff, tomater og remulade

IMG 0994

Lag majones selv, eller bruk ferdig. Skjær sylteagurk og kapers i små biter, og rør det inn i majonesen. Smak til med sennep, sitronsaft, honning og pepper, til du får en fin balanse mellom smakene, så har du remuladen klar.

Legg et blad salat på brødet og fordel roastbiff, tomater og remulade oppå. Krydre med grovmalt sort pepper og strø over litt sprø løk rett før servering.

Vel bekomme og god jul, fra Trine og den norske bonden!