Go to main content
Julesmørbrød med sylte, skinkestek og roastbiff

Denne oppskriften er laget av i samarbeid med Trines matblogg. Hver av smørbrødene er beregnet for 1 person.

The current vote is 0 stars out of 5.
(0)
julesmørbrød med sylte, skinkestek og Roastbeef
20 minutter
Lett
1 personer

Fremgangsmåte

1 Slik lager du smørbrød med sylte og rødbetsalat

IMG 1109

Lag rødbetesalat eller kjøp ferdig. Fordel rødbetesalaten på brødet og legg noen rause skiver med julesylte oppå. Dekorer med friske urter, hvis du har.

2 Slik lager du smørbrød med skinkestek, appelsin og rødkål

IMG 1125

Smør et raust lag med sennep på brødet, og fordel rødkål, skinkestek og appelsin oppå. Dekorer med friske urter, hvis du har.

3 Slik lager du smørbrød med roastbiff, tomater og remulade

IMG 0994

Lag majones selv, eller bruk ferdig. Skjær sylteagurk og kapers i små biter, og rør det inn i majonesen. Smak til med sennep, sitronsaft, honning og pepper, til du får en fin balanse mellom smakene, så har du remuladen klar.

Legg et blad salat på brødet og fordel roastbiff, tomater og remulade oppå. Krydre med grovmalt sort pepper og strø over litt sprø løk rett før servering.

Vel bekomme og god jul, fra Trine og den norske bonden!

Hvzsk67se4

Skinkestek 100g

NYT
285x5zcf76

Roastbiff 100g

Nøkkelhull NYT

Smørbrød med julesylte og rødbetsalat
Gilde Hel julesylte 1 stk
Skiver godt brød 1 skive
Rødbetsalat 1 stk
Timian
Smørbrød med skinkestek, sennep og appelsin
Gilde skinkestek i skiver 1 pk
Skiver godt brød 1 skive
Grov sennep
Rødkål 0,2 stk
Appelsin 1 stk
Timian
Smørbrød med roastbiff, tomater og remulade
Gilde roastbiff 1 pk
Skiver godt brød 1 skive
Crispysalat 1 stk
Cherrytomater 1 boks
Remulade
Sprøstekt løk
hjemmelaget remulade
Majones 200 g
Sylteagurk 3 ss
Kapers 1 ss
Sennep 1 ts
Sitronsaft 1 ts
Flytende honning 0,5 - 1 ts
Pepper

Egg
Sennep
Gluten
Soya

Prøv også disse oppskriftene

Langtidsstekt ribbe på et fat med tilbehør
Rating of this product is 4.68 out of 5.

Langtidsstekt ribbe

Slik lykkes du med langtidsstekt ribbe! Med denne oppskriften garanterer vi sprø svor til julemiddagen, og at ribba blir saftig og mør. Total steketid på ribba er ca. 8 timer.

Pinnekjøtt
Rating of this product is 4.5 out of 5.

Pinnekjøtt med kålrabistappe og poteter

Pinnekjøtt med godt tilbehør er den vanligste julematen på Vestlandet, og har lange tradisjoner i julen. Dette er en oppskrift på klassisk pinnekjøtt med vossakorv og kålrabistappe. Vi hjelper deg med…

Pinnekjott med Pommes Anna pa kalrot og sotpotet no025685
Rating of this product is 5 out of 5.

Pinnekjøtt med «Pommes Anna» på kålrot og søtpotet

Selv om denne retten tar 3 timer å lage er det bare ca. 60 minutter med forberedelser. Beregn alltid 500g pinnekjøtt per person.

Julefjøl med roastbiff
Rating of this product is 5 out of 5.

Julefjøl med roastbiff

Enkelt og godt i den travle førjulstid – men også lukseriøst på et julebord. Rødbeter i grove biter, kapers, rømme, gressløk, pepper, ristet rugbrød, salattopper, grove skiver smør, remulade.

Medisterkaker
Rating of this product is 3.5 out of 5.

Medisterkaker med lun julesalat

Lun salat med småpoteter, og rosenkålblader, epler, mandler, appelsin og basilikumrømme.