Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Del rødbeter i grove biter og ha i en bolle sammen med kapers, rømme, gressløk og pepper. Vend om og vips – det deiligste tilbehør til roastbiff!
2 Legge tilbehøret på fatet
Strø salattopper utover et fat og legg på brettede roastbiff, ha remulade i en skål og ha over ekstra med gressløk.
3 Servér
Servér roastbiff med rødbetsalat og rugbrød med godt smør og litt ekstra maldon salt.
            Roastbiff
| Du trenger | ||
|---|---|---|
| Gilde roastbiff | 2 pk | |
| Rødbeter | 1 pk (sous vide pakket) | |
| Kapers | 0,5 glass | |
| Rømme | 3 ss | |
| Hakket gressløk | 1 neve | |
| Pepper | ||
| Salat | 1 pose | |
| Smør | 100 g | |
| Maldonsalt | ||
| Remulade | 1 stk | |
| Melkeprotein inkl laktose | 
| Egg | 
| Sennep | 
Se flere oppskrifter
                            Medisterkaker med lun julesalat
Lun salat med småpoteter, og rosenkålblader, epler, mandler, appelsin og basilikumrømme.
                            Spyd med julesylte
Små spyd med edamer og skivet sylte. Tranbærsyltetøy, sennep- og philadelphiakrem. Pære, fiken, pepperkaker og julekake. En skikkelig fjøl med juletapas.
                            Julepølse med potetmos og grønnsaker
En litt annerledes måte å spise julepølser, med selleri- og potetmos, sylteagurk, grov sennep, pannestekt gulrot med mandler og persille.
                            Julesylte med eple, kapers og bacon
En litt annerledes måte å spise julesylte på. Salat, eple, bacon og kapers, serveres på ristet landbrød.
                            Halv julesylte
Norsk julesylte er supergodt og ganske enkelt å servere! Prøv 1/2 sylte på fjøl med syret rødløk, pannestekte epler, knekkebrød og rødbetssalat.