Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Del rødbeter i grove biter og ha i en bolle sammen med kapers, rømme, gressløk og pepper. Vend om og vips – det deiligste tilbehør til roastbiff!
2 Legge tilbehøret på fatet
Strø salattopper utover et fat og legg på brettede roastbiff, ha remulade i en skål og ha over ekstra med gressløk.
3 Servér
Servér roastbiff med rødbetsalat og rugbrød med godt smør og litt ekstra maldon salt.
Roastbiff 100g
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde roastbiff | 2 pk | |
Rødbeter | 1 pk (sous vide pakket) | |
Kapers | 0,5 glass | |
Rømme | 3 ss | |
Hakket gressløk | 1 neve | |
Pepper | ||
Salat | 1 pose | |
Smør | 100 g | |
Maldonsalt | ||
Remulade | 1 stk |
Melkeprotein inkl laktose |
Egg |
Sennep |
Se flere oppskrifter
Medisterkaker med lun julesalat
Lun salat med småpoteter, og rosenkålblader, epler, mandler, appelsin og basilikumrømme.
Spyd med julesylte
Små spyd med edamer og skivet sylte. Tranbærsyltetøy, sennep- og philadelphiakrem. Pære, fiken, pepperkaker og julekake. En skikkelig fjøl med juletapas.
Julepølse med potetmos og grønnsaker
En litt annerledes måte å spise julepølser, med selleri- og potetmos, sylteagurk, grov sennep, pannestekt gulrot med mandler og persille.
Julesylte med eple, kapers og bacon
En litt annerledes måte å spise julesylte på. Salat, eple, bacon og kapers, serveres på ristet landbrød.
Halv julesylte
Norsk julesylte er supergodt og ganske enkelt å servere! Prøv 1/2 sylte på fjøl med syret rødløk, pannestekte epler, knekkebrød og rødbetssalat.