Medisterkaker med lun julesalat

40 min Lett 4 pers.

Lun salat med småpoteter, og rosenkålblader, epler, mandler, appelsin og basilikumrømme.

Fremgangsmåte

1

Slik gjør du

Grovhakk mandler og tørrist de i stekepanne. Kok poteter og kutt av endene på rosenkålen. Ta av de ytterste bladene og behold de. Forvell selve rosenkålen i vann til den blir litt myk.

Hell av vannet på poteter og rosenkål og surr de sammen i stekepanne med smør og 2 knuste fedd hvitløk for ekstra smak. Legg i båter av eple og la de steke med. Vend inn rosenkålbladene til slutt.

2

Bland rømme og stek medisterkaker

Bland rømme med appelsinsaft og raspet skall og rør inn litt hakket basilikum.

Stek medisterkakene og fordel de på et stort fat sammen med den lune potetsalaten.

3

Topping

Topp med mandler og basilikum!