Go to main content
Medisterkaker med lun julesalat

Lun salat med småpoteter, og rosenkålblader, epler, mandler, appelsin og basilikumrømme.

The current vote is 4 stars out of 5.
(4)
Medisterkaker
40 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Grovhakk mandler og tørrist de i stekepanne. Kok poteter og kutt av endene på rosenkålen. Ta av de ytterste bladene og behold de. Forvell selve rosenkålen i vann til den blir litt myk.

Hell av vannet på poteter og rosenkål og surr de sammen i stekepanne med smør og 2 knuste fedd hvitløk for ekstra smak. Legg i båter av eple og la de steke med. Vend inn rosenkålbladene til slutt.

2 Bland rømme og stek medisterkaker

Bland rømme med appelsinsaft og raspet skall og rør inn litt hakket basilikum.

Stek medisterkakene og fordel de på et stort fat sammen med den lune potetsalaten.

3 Topping

Topp med mandler og basilikum!

3h26nsn8v5

Medisterkaker 400g

NYT

Du trenger
Medisterkaker 1 pakke (400g)
Smør eller olje til steking til steking
Små poteter 16 stk
Rosenkål 1 pk
Hvitløksfedd 2 stk
Røde epler 2 stk
Mandler 100 g
Appelsin 1 stk
Lett Rømme 200 g
Basilikum 1 neve

Soya
Melkeprotein inkl laktose
Nøtter

Se flere oppskrifter

Ribbe no028061
Rating of this product is 4.73 out of 5.

Hel ribbe med deilig tilbehør

Vi garanterer ribbe med sprø svor og saftig kjøtt!

Roastbiff bokerokt skinke og medisterkaker
Rating of this product is 4.67 out of 5.

Juleplanke med roastbiff, skinkestek og medisterkaker

Dette er perfekt til en førjulslunsj eller i romjulsdagene.

Lutefisk med klassisk tilbehør
Rating of this product is 4.5 out of 5.

Lutefisk med klassisk tilbehør

Lutefisk med hvitsaus, sennep kokte poteter og ertekrem toppet med persille.

Ribberull på landbrød med fikenmarmelade

Ribberull på landbrød med fikenmarmelade

Landbrød med norsk ribberull, fikenmarmelade, blå druer og fiken. Supergodt i jula!

Skinke
Rating of this product is 5 out of 5.

Bøkerøkt skinke med fennikelsalat

Bøkerøkt norsk skinke med fennikelsalat med dill og klementin, godt brød og safranaioli.