Fremgangsmåte
1 Begynn med salat og saus
Skjær rødkål og vårløk i tynne strimler. Høvle agurk på mandolin eller med ostehøvel i lange skiver. Ha det i en bolle og ha over fin-raspet skall og saft av 1 lime. Ha i peanøtter og finhakket koriander, spar litt korianderblader til servering! Bland sammen.
2 Saus
Ha tahini i en bolle og tilsett limesaft, shriracha og yoghurt. Bland godt sammen.
3 Stek kjøtt og kok risnudler
kok risnudler etter anvisning på pakken. Ha litt smør/olje i en panne og stek kjøttet sammen med krydderet til det blir gyllent på middels til sterk varme i 3-4 min.
4 Servér
Servér det nystekte kjøttet sammen med deilig salat, god saus og risnudler. Topp med frisk koriander. Smaker godt med litt soyasaus på nudlene.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Salat og saus | ||
---|---|---|
Gilde strimlet svinekjøtt | 350 g | |
Rødkål | 200 g | |
Lime | 1 stk | |
Koriander | 1 potte | |
Vårløk | 4 stilker | |
Agurk | 0,5 stk | |
Peanøtter | 1 dl | |
Sesamsaus | ||
Tahini (sesampaste) | 0,5 dl | |
Lime (saften) | 1 stk | |
Sriracha-saus | 1 ss | |
Yoghurt naturell | 2 dl | |
Risnudler | 400 g | |
Soyasaus |
Peanøtter |
Melkeprotein inkl laktose |
Gluten |
Soya |
Se flere oppskrifter
Pitabrød med spicy lyst kjøtt og rotgrønnsaker
Denne raske, sunne og gode retten er laget av influencer Desiree Andersen!
Trines indrefilet med pistou og lun paprikasalat
Deilig og enkelt grilltips laget av Trine fra den populære "Trines matblogg".
Trines ytrefilet med paprika og spicey mangosaus
Raskt og enkelt middagstips laget av Trine fra den populære "Trines matblogg".
Desiree's sunne og raske pastarett med ytrefilet
Mager og proteinrik familiemiddag ferdig på 15 minutter!
Kaaynes Gilde frokost-sandwich med indrefilet
Prøv "Kaayne lager mat" sin digge Gilde frokost-sandwich med indrefilet.