Hva med et asiatisk middagstips fra den norske bonden? Dette er en deilig wok med risnudler, rødkålssalat med peanøtter og koriander, vårløk, agurk og sesamsaus. Du kommer til å synes denne retten er skikkelig digg!
Fremgangsmåte
1
Begynn med salat og saus
Skjær rødkål og vårløk i tynne strimler. Høvle agurk på mandolin eller med ostehøvel i lange skiver. Ha det i en bolle og ha over fin-raspet skall og saft av 1 lime. Ha i peanøtter og finhakket koriander, spar litt korianderblader til servering! Bland sammen.
2
Saus
Ha tahini i en bolle og tilsett limesaft, shriracha og yoghurt. Bland godt sammen.
3
Stek kjøtt og kok risnudler
kok risnudler etter anvisning på pakken. Ha litt smør/olje i en panne og stek kjøttet sammen med krydderet til det blir gyllent på middels til sterk varme i 3-4 min.
4
Servér
Servér det nystekte kjøttet sammen med deilig salat, god saus og risnudler. Topp med frisk koriander. Smaker godt med litt soyasaus på nudlene.
Vel bekomme, fra den norske bonden!