Gratinerte grillpølser

Gratinerte grillpølser

Gratinerte grillpølser
  • Tilbredningstid:

    25 min

Kom i fredagstemning med gratinerte grillpølser i tre ulike varianter.

Ingredienser

Currygrill

  • 4 stk grillpølser
  • 4 stk pølsebrød
  • 3 ss hakket løk
  • 3 ss eple i terniner
  • ost
  • karri

Cheddar- og bacongrill

  • 4 stk grillpølser
  • 4 stk pølsebrød
  • 3 ss hakket løk
  • bacon
  • sennep
  • ketsjup
  • ost
  • sylteagurk

salsagrill

  • 4 stk grillpølser
  • 4 stk pølsebrød
  • 3 ss hakket løk
  • 4 ss salsa
  • ost
  • chili

Oppskrift

  1. Legg pølsebrødene med pølser i en ildfast form tett i tett, slik at de ikke faller.
  2. Curry Grill: Fordel hakket eple og reven ost på de 4 pølsene, dryss over litt karri.
  3. Salsa Grill: Fordel hakket løk, salsa og ost på de fire pølsene. Legg på litt chili om ønskelig.
  4. Cheddar og Bacon Grill: Fordel ketchup og sennep i bunnen av pølsebrødet, fordel bacon-skivene og osten på de 4 pølsene, topp det hele med litt sylteagurk.
  5. Gratiner pølsene på 225 °C til osten er gylden, ca 10 minutter.

STÅR DET GILDE PÅ PAKKEN, ER KJØTTET NORSK