Go to main content
Wienerpølser med rødkål, chili, løk og fennikelfrø

Denne retten er utrolig enkel. Gilde wienerpølser er perfekt å ta med på tur i skogen!

The current vote is 5 stars out of 5.
(1)
Gilde wienerpolser med rodkal med chili lok og fennikelfro
25 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Strimle kål og løk og kok opp pølsevann

Strimle kål og løk tynne strimler. Finhakk chili. Ha det i en kasserolle sammen med fennikelfrø, eddik, sukker, salt og pepper.

Kok på svak varme i ca. 20 min. Spe eventuelt med litt vann om det koker tørt. Ha kålen i et rent glass med lokk, og ta med på tur som topping til pølsa!

TIPS!

Kok opp vannet og hell over i termosen. IKKE legg pølsene i termosen før dere drar på tur. Da sprekker de. Legg de heller i termosen når dere blir sultne på turen og la de heller trekke i 10 minutter før dere spiser.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Du trenger
Wienerpølser 1 pk
Pølsebrød 8 stk
Rødkål 200 g
Rødløk 1 stk
Rød Chili 1 stk
Fennikelfrø
Eplecidereddik 3 ss
Hvitt sukker 2 ss
Salt & Pepper

Gluten

Se flere oppskrifter

Karbonadesmorbrod no029745
Rating of this product is 5 out of 5.

Gilde Karbonadesandwich

Denne sandwichen blir det kamp om! Prøv Gilde-kokken Birger sin oppskrift!

Bacon anrettet på bord
Rating of this product is 4.71 out of 5.

Hvordan steke bacon i panne

Alle har sin måte å steke bacon på. I denne guiden får du vår anbefaling steking av bacon i panne.

Grillpølsespyd i pølsebrød
Rating of this product is 5 out of 5.

Grillpølsespyd i pølsebrød

En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!

Omelett med grillpølse
Rating of this product is 5 out of 5.

Omelett med grillpølser

En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!

Spiralpølse
Rating of this product is 5 out of 5.

Spiralpølse

En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!