Fremgangsmåte
1 Strimle kål og løk og kok opp pølsevann
Strimle kål og løk tynne strimler. Finhakk chili. Ha det i en kasserolle sammen med fennikelfrø, eddik, sukker, salt og pepper.
Kok på svak varme i ca. 20 min. Spe eventuelt med litt vann om det koker tørt. Ha kålen i et rent glass med lokk, og ta med på tur som topping til pølsa!
TIPS!
Kok opp vannet og hell over i termosen. IKKE legg pølsene i termosen før dere drar på tur. Da sprekker de. Legg de heller i termosen når dere blir sultne på turen og la de heller trekke i 10 minutter før dere spiser.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Wienerpølser | 1 pk | |
Pølsebrød | 8 stk | |
Rødkål | 200 g | |
Rødløk | 1 stk | |
Rød Chili | 1 stk | |
Fennikelfrø | ||
Eplecidereddik | 3 ss | |
Hvitt sukker | 2 ss | |
Salt & Pepper |
Gluten |
Se flere oppskrifter
Gilde Karbonadesandwich
Denne sandwichen blir det kamp om! Prøv Gilde-kokken Birger sin oppskrift!
Hvordan steke bacon i panne
Alle har sin måte å steke bacon på. I denne guiden får du vår anbefaling steking av bacon i panne.
Grillpølsespyd i pølsebrød
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!
Omelett med grillpølser
En morsom og måte å lage pølser på ute på tur med barna. Enkelt er det også!