Julepølse-omelett

Julepølse-omelett

Julepølse-omelett med cherrytomater, spinat, purre og salvie

Ingredienser

  • 1 stk Gilde- valgfri pølse
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 ss smør
  • 5 stk egg
  • 5 ss melk
  • 200 g spinat
  • ½ stk purre
  • 1 pk cherrytomat
  • 1 neve salvie
  • Godt brød

Oppskrift

  1. Del opp Julepølse i grove skiver. Stek de lett i smør og hakket hvitløk.
  2. Pisk sammen egg og melk salt og pepper og hell det i egen panne.
  3. Ha over purre i ringer og halvparten av spinat og cherrytomater. Legg i pølseskivene og sett på et stort lokk. La omeletten steke seg ferdig på lav varme.
  4. Finhakk resten av tomatene og strø over ved servering sammen med den ferske spinaten og litt salvie.
  5. Godt med brød til. 

Står det Gilde på pakken kommer julematen fra den norske bonden