Rugbrød med grov leverpostei, lettsyltet agurk og spirer

20m Lett 1 pers.

Ristet rugbroed med leverpostei 1920

Gildes grove postei er laget av de aller beste norske råvarer - varm den lett i ovnen før du serverer med et godt utvalg av tilbehør. I Danmark er man vant med å varme posteien lett opp for å få alle smakene bedre frem, prøv dette med perfekt tilpasset tilbehør.

Fremgangsmåte

1

Slik gjør du

Bruk en ostehøvel eller mandolin og skjær agurk i tynne skiver. Rør sammen eddik, sukker, salt, pepper og hakket timian. Rør til sukkeret er oppløst og hell over agurken. La stå i ca. 5 minutter.

2

Rist skiven og topp

Rist rugbrødskiven, legg på salat og topp med leverpostei i skiver.

3

Servér

Hell over HP-saus og topp med lettsyltet agurk og spirer.

Vel bekomme, fra den norske bonden!