SLIK FÅR DU SPRØTT BACON
I stekeovn: Forvarm ovnen til 220 °C og stek baconet i 10 minutter
I stekepanne: Stek baconet på sterk varme i 1,5 minutter på hver side
Hvis du fulgte tilberedningsanvisningen og likevel ikke opplevde at baconet ble sprøtt kan du benytte deg av sprøhetsgarantien: send EFTA-nummer, lot kode og siste forbruksdag eller bilde av emballasjen til forbrukersenter@nortura.no.
Se våre oppskrifter med bacon
Hvordan steke bacon i panne
Alle har sin måte å steke bacon på. I denne guiden får du vår anbefaling steking av bacon i panne.
Pasta carbonara
Pasta carbonara er en nydelig og enkel middagsrett. Det finnes flere varianter, men denne oppskriften lages med deilig norsk bacon og parmesan. Et godt middagstips dersom du skal kose deg litt ekstra.
Lun leverpostei med bacon
Gildes grove Postei er laget av de aller beste norske råvarer - varm den lett i ovnen før du serverer med et godt utvalg av tilbehør. I Danmark er man vant med å varme posteien lett opp for å få alle…
Müslipannekaker med bacon
Pannekaker med bacon er en sann frokost klassiker. Kombinasjonen av de søte pannekakene og det salte baconet er helt uslåelig, og smaker nydelig. Server pannekakene toppet med sirup og friske bær!