Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Del rødbeter i grove biter og ha det i en ildfast form sammen med finhakket hvitløk, olivenolje, balsamicoeddik og timian. Ha dette i ovnen på 200 °C i 20 minutter. Lun formen med leverpostei sammen med dette de siste ti minutter.
2 Stek bacon
Stek baconbiter i stekepanne og rist de hakkede mandlene i en annen.
3 Server
Servér leverposteien med bacon, fersk timian og rødbetsalat. Topp med ristede mandler og servér med godt rugbrød.
Lutefiskbacon 250g
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde leverpostei | 2 pk | |
Gilde Stjernebacon | 250 g | |
Rødbeter | 1 pk (ferdig kokte) | |
Hvitløksfedd | 4 stk | |
Timian | 1 neve | |
Mandler | 0,5 neve (hakkede) | |
Balsamicoeddik | 2 ss | |
Olivenolje | ||
Salt & Pepper | potte | |
Rugbrød |
Nøtter |
Svoveldioksid og sulfitter |
Gluten |
Se flere oppskrifter
Langtidsstekt ribbe
Slik lykkes du med langtidsstekt ribbe! Med denne oppskriften garanterer vi sprø svor til julemiddagen, og at ribba blir saftig og mør. Total steketid på ribba er ca. 8 timer.
Ertestuing / Ertepuré
Hjemmelaget ertestuing passer perfekt både til lutefisk og annen mat. Denne oppskriften er både rask, enkel og smaker veldig godt!
Hjemmelaget rødkål
Hjemmelaget rødkål er enkelt og vil imponere gjestene dine! Passer perfekt til ribbe, kalkun og annen julemat.