Cheese burger med bacon

40m Lett 4 pers.

Cheeseburger-med-bacon

Klassisk cheese burger med bacon fra den norske bonden!

Fremgangsmåte

1

Slik gjør du

Finhakk hvitløk, rødløk og urter og bland dette med kjøttdeig i en bolle. Ha i et egg og potetmel og elt alt til en god deig. Lag 4 burgere klare til grilling. Grill de slik du ønsker.

Må hamburger gjennomstekes?

Mattilsynet anbefaler at hamburgere av kjøttdeig skal gjennomstekes. Ved tilberedning av medium stekte hamburgere, blir ikke temperaturen nødvendigvis høy nok til å drepe potensielt skadelige bakterier.

2

Stek bacon

Legg Stjernebacon i en jernpanne og stek dette med på grillen slik at du får deilig crispy bacon å toppe med. Legg på cheddarost på burgerene og legg gjerne brødene på grillen også hvis du ønsker de varme. Sett på lokket.

3

dander og server burgeren

La osten smelte og server de deilige osteburgerne med hjertesalat, tomatskiver, rødløk, bacon og bbq saus. Godt med hele sylteagurk og litt chips ved siden av for en skikkelig klassisk amerikansk burgerfeeling.