Klassisk homestyle burger med bacon, brugerdressing, tomat, rødløk, salat og pommes frites. Nam!
Fremgangsmåte
1
Slik gjør du
Her kan du enten lage hjemmelaget hamburger eller bruke ferdige. Hvis du vil kjøpe ferdige anbefaler vi Gildes Herford & Charolais burger!
Begynn med å sette på ovnen og stek pommes fritt etter anvisning på pakken.
Stek burgerne ca. 4 minutter på hver side til du blir gylne. Denne tiden er beregnet dersom hamburgeren er romtemperert. Vi anbefaler alltid å legge ut hamburgeren fra kjøleskapet litt før den skal stekes.
Hvis du skal grille burgeren er det enkelt - stek på den ene siden til kjøttkraften kommer til syne. Snu og stek til kjøttkraften kommer opp på andre siden.
Må hamburger gjennomstekes?
Mattilsynet anbefaler at hamburgere av kjøttdeig skal gjennomstekes. Ved tilberedning av medium stekte hamburgere, blir ikke temperaturen nødvendigvis høy nok til å drepe potensielt skadelige bakterier.
2
Lag hamburgerdressing
Mens burgerne er i stekepannen lager du hamburgerdressing. Denne er superlett å lage. Ta rømme, majones og ketchup i en bolle og rør sammen til dressing.
3
Gjør klar resten av tilbehøret
Stek bacon i panne eller i ovnen. Del tomater og rødløk i skiver.
Anrett burgerne med brød, topping og dressing. Server med fries.
Vel bekomme, Fra Birger og den norske bonden!