Chili- og ostepølse med søtpotet, ruccola og humus

40 min Middels 4 pers.

Polsemakerens beste chili og ost

Søtpotet til chilli- og ostepølse er så godt og harmonerer veldig bra! Prøv denne enkle oppskriften på grillen.

Fremgangsmåte

1

Slik gjør du

Sett ovnen på 220 grader. Skrell søtpoteten og skjær den i små terninger som legges i en ildfast form. Finhakk chili og hvitløk og ha oppi. Ha over olje, salt og pepper. Stek i ovnen i ca. 20 min.

2

rasp ost og bland salat

Del opp osten i små flak eller rasp den grovt. Når søtpoteten er ferdig, blander du i ruccola og hakkede hasselnøtter.

3

Grill pølser og fersken

Grill eller stek pølser og delt fersken. Server ost og chili- pølsene i pølsebrød sammen med søtpotetmiksen. Topp med ost! Server med grillet fersken og hummus til.

Vel bekomme, fra Lasse og den den norske bonden!