Pølsemakerens beste Jalapeño og ostepølser med grillet ananas i skiver, mais med limesmør, vårløk og salsa med ananas, mango, chili, koriander og ingefær.
Fremgangsmåte
1
Slik gjør du
Del opp ananas i 2 deler. Den ene skjærer du i tykke skiver som skal grilles, og den andre delen skjærer du i små terninger.
2
Lag salsa
Ha ananasterningene i en bolle. Skrell mango og del den opp i små terninger og ha dem sammen med ananasbitene. Finhakk chili og koriander og ha det oppi sammen med raspet ingefær. Sett kjølig. Mos sammen limeskall, limesaft og smør i en bolle. Smak til med litt salt.
3
Grill og servér
Grill pølser, ananasskiver og mais til de er gylne. Server pølser i pølsebrød og topp med frisk salsa. Grillet mais med limesmør som tilbehør er nydelig til pølsene, og de grillede ananas-skivene gir god sødme til pølsene med litt kick!
Vel bekomme, fra Lasse og den norske bonden!