Go to main content
Julepølse med rosenkål

Gilde Julepølser har ekstra mye smak og det har også denne enkle rosenkålsalaten. Enkel julemat som er rask å lage, men som ser like fristende ut som den smaker.

The current vote is 5 stars out of 5.
(8)
Gilde kjottrik julepolse no017335 1
30 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Stek julepølsen lett i pannen og etterstek i ovnen i 10 min på 180 °C. Finhakk bacon til det er sprøtt i pannen.

2 Kok rosenkål og hakk mandler

Kok rosenkålen i rikelig med vann i 5-7 min. Grovhakk og rist mandlene i en tørr panne. Skrell deretter eplene og klementinene og skjær i biter.

3 Bland sammen

Bland alt sammen og server varmt til julepølsene.

TIPS!

Tips! Serveres gjerne med fersk timian.

Du kan også bruke vanlig kjøttpølse utenom julesesongen.

7y3nxpyluu

Julepølse Kokt 400g Enh

NYT
Mrnsv5cnuy

Stjernebacon Original 140g

NYT

Du trenger
Rosenkål 450 g
Mandler 1 dl
Epler 2 stk
Gilde Stjernebacon 200 g
Julepølse 800 g
Klementiner 2 stk

Nøtter

Flere juleoppskrifter

Birger tilbereder viser hvordan man far spro svor no030893

Birger Frimo garanterer deg sprø svor til julemiddagen!

Langtidsstekt ribbe på et fat med tilbehør
Rating of this product is 4.67 out of 5.

Langtidsstekt ribbe

Slik lykkes du med langtidsstekt ribbe! Med denne oppskriften garanterer vi sprø svor til julemiddagen, og at ribba blir saftig og mør. Total steketid på ribba er ca. 8 timer.

Ertestuing / ertepuré tilberedt med poteter, lutefisk og Gilde bacon

Ertestuing / Ertepuré

Hjemmelaget ertestuing passer perfekt både til lutefisk og annen mat. Denne oppskriften er både rask, enkel og smaker veldig godt!

Hjemmelaget rødkål

Hjemmelaget rødkål

Hjemmelaget rødkål er enkelt og vil imponere gjestene dine! Passer perfekt til ribbe, kalkun og annen julemat.

Ribbe no028061
Rating of this product is 4.73 out of 5.

Hel ribbe med deilig tilbehør

Vi garanterer ribbe med sprø svor og saftig kjøtt!