Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Del opp Julepølse i grove skiver. Stek de lett i smør og hakket hvitløk. Pisk sammen egg og melk salt og pepper og hell det i egen panne.
2 Ha over grønnsaker og pølse i pannen
Ha over purre i ringer og halvparten av spinat og cherrytomater. Legg i pølseskivene og sett på et stort lokk. La omeletten steke seg ferdig på lav varme.
3 Topp resten omeletten til slutt
Finhakk resten av tomatene og strø over ved servering sammen med den ferske spinaten og litt salvie.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
TIPS!
Tips! Brød er godt med denne retten!
Julepølse Kokt 400g Enh
Du trenger | ||
---|---|---|
Julepølse | 400 g (1 pk) | |
Hvitløksfedd | 2 stk | |
Smør | 2 ss | |
PRIOR egg | 5 stk | |
Melk | 5 ss | |
Spinat | 200 g | |
Purre | 0,5 stk | |
Cherrytomater | 1 pk | |
Salvie | 1 neve |
Melkeprotein inkl laktose |
Egg |
Flere juleoppskrifter
Langtidsstekt ribbe
Slik lykkes du med langtidsstekt ribbe! Med denne oppskriften garanterer vi sprø svor til julemiddagen, og at ribba blir saftig og mør. Total steketid på ribba er ca. 8 timer.
Ertestuing / Ertepuré
Hjemmelaget ertestuing passer perfekt både til lutefisk og annen mat. Denne oppskriften er både rask, enkel og smaker veldig godt!
Hjemmelaget rødkål
Hjemmelaget rødkål er enkelt og vil imponere gjestene dine! Passer perfekt til ribbe, kalkun og annen julemat.