Go to main content
Julepølse-omelett

Julepølse-omelett med cherrytomater, spinat, purre og salvie. Perfekt hvis du har rester igjen av julepølsa!

The current vote is 5 stars out of 5.
(2)
Julepolse-omelett-med-cherrytomater
20 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Del opp Julepølse i grove skiver. Stek de lett i smør og hakket hvitløk. Pisk sammen egg og melk salt og pepper og hell det i egen panne.

2 Ha over grønnsaker og pølse i pannen

Ha over purre i ringer og halvparten av spinat og cherrytomater. Legg i pølseskivene og sett på et stort lokk. La omeletten steke seg ferdig på lav varme.

3 Topp resten omeletten til slutt

Finhakk resten av tomatene og strø over ved servering sammen med den ferske spinaten og litt salvie.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

TIPS!

Tips! Brød er godt med denne retten!

7y3nxpyluu

Julepølse Kokt 400g Enh

NYT

Du trenger
Julepølse 400 g (1 pk)
Hvitløksfedd 2 stk
Smør 2 ss
PRIOR egg 5 stk
Melk 5 ss
Spinat 200 g
Purre 0,5 stk
Cherrytomater 1 pk
Salvie 1 neve

Melkeprotein inkl laktose
Egg

Flere juleoppskrifter

Birger tilbereder viser hvordan man far spro svor no030893

Birger Frimo garanterer deg sprø svor til julemiddagen!

Langtidsstekt ribbe på et fat med tilbehør
Rating of this product is 4.68 out of 5.

Langtidsstekt ribbe

Slik lykkes du med langtidsstekt ribbe! Med denne oppskriften garanterer vi sprø svor til julemiddagen, og at ribba blir saftig og mør. Total steketid på ribba er ca. 8 timer.

Ertestuing / ertepuré tilberedt med poteter, lutefisk og Gilde bacon

Ertestuing / Ertepuré

Hjemmelaget ertestuing passer perfekt både til lutefisk og annen mat. Denne oppskriften er både rask, enkel og smaker veldig godt!

Hjemmelaget rødkål

Hjemmelaget rødkål

Hjemmelaget rødkål er enkelt og vil imponere gjestene dine! Passer perfekt til ribbe, kalkun og annen julemat.

Ribbe no028061
Rating of this product is 4.73 out of 5.

Hel ribbe med deilig tilbehør

Vi garanterer ribbe med sprø svor og saftig kjøtt!