Fremgangsmåte
1 Kutt og kok opp grønnsakene
Kutt kålrot og gulrøtter i grove biter, og kok til de er møre.
2 Mos når grønnsakene er møre
Hell av vannet etter grønnsakene har blitt møre, og bruk en stapper for å lage stappen. Velg selv hvor grovt du ønsker at stappen skal være.
3 Smak til med fløte, salt og pepper
Tilsett fløte etter ønske og smak til med salt og pepper. Vipps, så kan du servere gjestene kanskje verdens beste kålrabistappe.
God jul, fra den norske bonden!
TIPS!
Tips! Det er godt med litt smørstekt hvitløk i kålrotstappen.
Du trenger | ||
---|---|---|
Kålrot | 3 stk (små) | |
Gulrøtter | 2 stk (store) | |
Fløte | 1 stk | |
Salt & Pepper |
Melkeprotein inkl laktose |
Se flere juleoppskrifter
Langtidsstekt ribbe
Slik lykkes du med langtidsstekt ribbe! Med denne oppskriften garanterer vi sprø svor til julemiddagen, og at ribba blir saftig og mør. Total steketid på ribba er ca. 8 timer.
Ertestuing / Ertepuré
Hjemmelaget ertestuing passer perfekt både til lutefisk og annen mat. Denne oppskriften er både rask, enkel og smaker veldig godt!
Hjemmelaget rødkål
Hjemmelaget rødkål er enkelt og vil imponere gjestene dine! Passer perfekt til ribbe, kalkun og annen julemat.