Go to main content
Kålrabistappe med gulrot

Kålrabistappe er et klassisk tilbehør til pinnekjøtt. Denne oppskriften inneholder gulrot og fløte, for ekstra god smak. Beregn ca. 100-150g kålrotstappe per person.

The current vote is 4 stars out of 5.
(10)
50 minutter
Middels
4 personer

Fremgangsmåte

1 Kutt og kok opp grønnsakene

Kutt kålrot og gulrøtter i grove biter, og kok til de er møre.

2 Mos når grønnsakene er møre

Hell av vannet etter grønnsakene har blitt møre, og bruk en stapper for å lage stappen. Velg selv hvor grovt du ønsker at stappen skal være.

3 Smak til med fløte, salt og pepper

Tilsett fløte etter ønske og smak til med salt og pepper. Vipps, så kan du servere gjestene kanskje verdens beste kålrabistappe.

God jul, fra den norske bonden!

TIPS!

Tips! Det er godt med litt smørstekt hvitløk i kålrotstappen.

Du trenger
Kålrot 3 stk (små)
Gulrøtter 2 stk (store)
Fløte 1 stk
Salt & Pepper

Melkeprotein inkl laktose

Se flere juleoppskrifter

Birger tilbereder viser hvordan man far spro svor no030893

Birger Frimo garanterer deg sprø svor til julemiddagen!

Langtidsstekt ribbe på et fat med tilbehør
Rating of this product is 4.67 out of 5.

Langtidsstekt ribbe

Slik lykkes du med langtidsstekt ribbe! Med denne oppskriften garanterer vi sprø svor til julemiddagen, og at ribba blir saftig og mør. Total steketid på ribba er ca. 8 timer.

Ertestuing / ertepuré tilberedt med poteter, lutefisk og Gilde bacon

Ertestuing / Ertepuré

Hjemmelaget ertestuing passer perfekt både til lutefisk og annen mat. Denne oppskriften er både rask, enkel og smaker veldig godt!

Hjemmelaget rødkål

Hjemmelaget rødkål

Hjemmelaget rødkål er enkelt og vil imponere gjestene dine! Passer perfekt til ribbe, kalkun og annen julemat.

Ribbe no028061
Rating of this product is 4.73 out of 5.

Hel ribbe med deilig tilbehør

Vi garanterer ribbe med sprø svor og saftig kjøtt!