Oppskrift

Lammebiff med myntesalsa

Oppskrift

Lammebiff med myntesalsa

90 min Middels 4 porsjoner

Fremgangsmåte

1

Lag gjerne syltet rødløk en dag eller noen timer før du skal spise, la også kjøttet ligge i romtempratur en time før du skal steke det.

Start med syltet rødløk; Kok opp vann, sukker, eplecidereddik og salt i en passe stor kasserolle. Når sukker og salt har løst seg opp legger du i skiver rødløk, la det småkoke i ett par minutter før du trekker av kjelen og lar det avkjøle seg. Legg over syltet rødløk på glass med lokk og sett i kjøleskapet.

2

Kok potetene. Bland sammen alle ingrediensene til myntesalsaen og prøv deg frem med olivenolje til du har en passe tjukk masse. Smake deg frem med salt.

3

Krydre kjøttet med salt og pepper og stek.

Server saftig lammebiff med perlepoteter med salt og smør på, syltet rødløk og selvfølgelig topp kjøttet med myntesalsa.

Vel bekomme, fra den norske bonden!