Fremgangsmåte
1 Forbered lammestrimler
Varm olivenolje i en stekepanne på middels høy varme. Tilsett lammestrimlene og stek i 4-5 minutter.
2 Tilbered saus og ris
Hell over ønsket mengde tikka masala i pannen med lammet, og la det putre på lav varme i 10-15 minutter. Kok ris etter anvisning på pakken.
3 Servér
Server lammecurry med ris og nanbrød. Topp med fersk koriander.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
-Hverdagslam Strimler 300g Enh
Du trenger | ||
---|---|---|
Gilde hverdagslam i strimler | 1 pk (300g) | |
Olivenolje | 1 ss | |
Ris | 1 boil in bag | |
Nanbrød | 1 pk | |
Koriander | ||
Tikka masala | 1 glass |
Gluten |
Melkeprotein inkl laktose |
Flere oppskrifter
karbonader med nudelsalat og peanøttsaus
En asiatisk vri med karbonader med norsk kjøtt fra den norske bonden!
Asiatisk lammecurry med urter og grønnsaker
Unn deg litt ekstra i påsken og disk opp en lammecurry med mye smak og styrke. Dette er en enkel og rask lammegryte hvor vi har kombinert asiatiske smaker med godt norsk lam. Hvis ikke denne…
Enchiladas med renskåret svinekjøtt
En klassisk meksikansk taco-rett: Enchiladas med renskåret svinekjøtt. Serveres med frisk koriander, rømme og salsa. Deilig helgemat fra den norske bonden.
Wok med strimlet svinekjøtt risnudler og sesamsaus
Hva med et asiatisk middagstips fra den norske bonden? Dette er en deilig wok med risnudler, rødkålssalat med peanøtter og koriander, vårløk, agurk og sesamsaus. Du kommer til å synes denne retten er…
Asiatisk ribbe med glaze og bao buns
En uforglemmelig julefeiring med asiatisk ribbe og luftige bao buns. La ribben marinere i en glaze med asiatiske smaker, som gir den en herlig og unik smak. Her får du det beste fra julens tradisjoner…