Hjemmelaget kebab er deilig til middag og er ferdig kjapt! Prøv Kebab med norsk lam fra den norske bonden! Du kan enten bruke frosset lammeskav eller kebabkrydrede lammestrimler.
Fremgangsmåte
1
Hvis du bruker Gilde lammestrimler gjør du slik
Varm olje i en panne og stek kebabstrimlene sammen med krydderet i ca. 5 - 10 minutter på middels høy varme.
2
Hvis du bruker Gilde lammeskav gjør du slik
Rist eller bank lett på den fryste pakken slik at kjøttet løsner fra hverandre og det blir lettere å tilberede. Varm olje i en panne og stek lammeskaven sammen med krydderet i ca. 5 minutter på middels høy varme.
3
Varm lefser og kutt opp grønnsaker
Varm hvetelefser eller pitabrød etter anvisning og fyll de deretter med skav, tomater, løk og salat. Fyll gjerne også med mais, fersk mynte, tzatziki, kebabdressing eller hummus.
Tips! Skavet kjøtt kan brukes til kebab, wraps, wok, pizza eller i gryter. Kjøttet er skåret i tynne skiver og det tiner på kort tid og stekes dermed ferdig i løpet av få minutter. Kan tilberedes direkte fra fryst tilstand.